To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

KonradMK - Nie 28 Lis, 2010

jest tam opcja budowania własnego toru?
PiTT - Nie 28 Lis, 2010

anjas napisał/a:

PiTT, pograłeś? Jak wrażenia?
Mi się coraz bardziej podoba.

tylko chwilę, ale już widzę że zdecydowanie lepiej niż prolog
można używać wycieraczek, długich i klaksonu, więc pełen respekt na drodze :)
trochę nie podobało mi się prowadzenie na śniegu, rękaw, kontra i auto nieco arcadowo zaczyna się obracać
co zauważyłem to fajne zachowanie przenoszone na pada (niestety nie mam kiery)
muszę trochę pograć to dam znać

KonradMK napisał/a:

jest, np. Karowa --> Krakowskie Przedmieście w stronę Pałacu Prezycenckiego + 180st. i ogień nazat, tylko nie wiem czemu zamiast anteny wmontowana jest pochodnia :/

anjas - Nie 28 Lis, 2010

KonradMK napisał/a:

jest, ale trochę lipna. Definiuje się jakieśtam kryteria i tor sam się generuje.
Mała szansa, żeby wygenerował się taki Radom czy Lublin ;)

PiTT - Nie 28 Lis, 2010

czy ktoś może mi wysłać jakąś furę? :D
daję pomuka :jupi:
póki co mam Michałową miatkę, ale w starszej budzie
nie zrobiłem jeszcze żadnej licencji, dzisiaj dopiero zabiorę się do grania

anjas - Nie 28 Lis, 2010

Dodaj mnie do znajomych to coś podeślę :)
iQ - Nie 28 Lis, 2010

o co chodzi z tym wysylanien aut? Rozumiem ze jak sie jakas podaruje znajomemu to znika ona z naszego garazu?
Jakarti - Nie 28 Lis, 2010

iQ napisał/a:
o co chodzi z tym wysylanien aut? Rozumiem ze jak sie jakas podaruje znajomemu to znika ona z naszego garazu?

nie gram w to ale jakby bylo inaczej to bym sie kufa zdziwil :D

zefir - Nie 28 Lis, 2010

nie wiem czy na padzie gra sie latwiej, ale napewno mniej dokladnie, ciezko przeniesc duza moc na przycisku i dobrze dohamowac bez darcia opon przy mocnych autach. no i promien skretu na galce, zamiast trzymac w jednej pozycji, trzeba go ciagle korygowac, dla mnie wrocil temat posiadania kierownicy :faja:
Gaydek - Nie 28 Lis, 2010

Mi też coś możecie podesłać. Podać adres? Bo ani PS3 ani GT5 nie mam :lol2: .
PiTT - Nie 28 Lis, 2010

anjas napisał/a:
Pralke VTEC z '91 i BMW 320d (chcę momentem polatać).

mam Kondziową pralkę type S z 98r.
możemy się wymienić :)

jeszcze kilka uwag
nie kumam czemu nie ma widoku z kabiny we wszystkich furach, to jest nieporozumienie
przyzwyczaisz się do tego widoku a za chwile okazuje się że w innej furze już jest niedostępny
co oni robili przez ten cały czas :wall:
do tego model zniszczeń to chyba żart, powinni już sobie to odpuścić bo jak zobaczyłem w jaki sposób uszkadzają się lampy to myślałem że yebnę :D

Uploaded with ImageShack.us

muszę jeszcze pograć, ale mówiąc szczerze jest tak jak podejrzewałem, nie ma podejścia do Forzy, no ni kuta :D
jest dużo lepsza niż Prolog, ale nadal jest to arcadówka i chyba zawsze pozostanie
minusem Forzy jest to że nie ma możliwości podpięcia takiej kiery jak pod ps'a np. g25
ta kierownica co miałem Microsoftu jest po prostu kiepska i już wolałem grać na padzie

podsumowując, tak jak Anjas napisał, należy mieć obie gry, 100% agrii :)
ale jeśli mam teraz porównać to Forza nadal jest mistrzem, nie wiem czy ktoś w Forzie próbował jazdy na manualu ze sprzęgłem, to jest hardcore :D

dobra idę dalej upalać, ale brak wyboru felg mnie zasmucił... :lol2:

Bonczek - Nie 28 Lis, 2010

PiTT napisał/a:
[do tego model zniszczeń to chyba żart, powinni już sobie to odpuścić bo jak zobaczyłem w jaki sposób uszkadzają się lampy to myślałem że yebnę :D

[url=http://img641.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

o kurwa :lol2: :lol2: :lol2:

anjas - Nie 28 Lis, 2010

PiTT napisał/a:
mam Kondziową pralkę type S z 98r.

nie jestem zainteresowany ;)
Interesuje mnie tylko IV gen, taki jak mój i mikanowy :D
PiTT napisał/a:
nie kumam czemu nie ma widoku z kabiny we wszystkich furach, to jest nieporozumienie
przyzwyczaisz się do tego widoku a za chwile okazuje się że w innej furze już jest niedostępny
co oni robili przez ten cały czas

to faktycznie lipa. W 200 samochodach "premium" jest widok z fury. W 800 "standard" nie ma. Ja jeżdżę z widokiem ze zderzaka.
PiTT napisał/a:
do tego model zniszczeń to chyba żart, powinni już sobie to odpuścić bo jak zobaczyłem w jaki sposób uszkadzają się lampy to myślałem że yebnę

podobno model zniszczeń rozwija się wraz z levelami. Tak czytałem.

PiTT napisał/a:
dobra idę dalej upalać, ale brak wyboru felg mnie zasmucił...

w tych 200 "premium" może zmieniać fele :D Głowa do gówy :)

PiTT - Nie 28 Lis, 2010

to jeszcze jedno szybkie pytanko bo może to ktoś ma u siebie
zauważyłem że nieraz obraz bardzo się przyciemnia, tak jakby był włączony tryb oszczędności energii
wszędzie tego szukałem, ale nie znalazłem
zakładam że to jakieś idiotyczne wymysły Sonego bo mam też tv sony
powyłączałem czujniki światła, oszczędność energii i nadal obraz sam się przyciemnia w zależności od "potrzeby" co mnie denerwuje

zefir - Nie 28 Lis, 2010

masz ustawienie ekspozycji w szybkim menu, zniszczenia sie powiekszaja z kazdym levelem ;) i przeciwnicy coraz szybciej sie poruszaja niestety

co do modelu jazdy, jak sie wszystko wylaczy nie mam absolutnie zastrzezen.

co do widoku z za kierownicy zgadzam sie, choc nidgy mi nie pasowal, bo co to za czucie auta na padzie :faja: , i tak nie wiadomo kiedy traci przyczepnosc jak w realu

felgi mozna zmieniac:)

pozdro :)

DeeS - Nie 28 Lis, 2010

napiszczcie mi jaka dokladnie fura chodzi mi o tego SLS loicie te czasy ? Trzeba sobie go kupic ? Czy to jest ten z MercBenz special events ?