no ale zle emocje sa tylko w Was dwoch z tego co widze - nikt inny nie chce kasowac tematu ale oczywiscie niech sie wypowiedzą
ja nie chce zeby kasowano. zakładam, ze Anjas też nie wiec nie mozecie skasowac chyba, ze znajdziecie sobie ziomka co chce skasowac to my wtedy z Anjasem znajdziemy ziomka co nie chce
polityka
no to niech zostanieJakarti - Czw 25 Lis, 2010 ha!
i teraz mozemy sie napic !! M - Czw 25 Lis, 2010 Ach ten Kuba tak mondry jest kubas - Czw 25 Lis, 2010 Jakarti - Czw 25 Lis, 2010 co to za pani?
uprzedam od razu, ze nie chodzi o tą w TV co wyglada jak facet ale to tylko pozoryBad-i - Czw 25 Lis, 2010 Jarek, krzyz, kot, Jarek, pomnik, krzyz, Jarek
To ja rzuce cos ciekawszego, wlasnie uslyszalem od dzieciaka ze na lekcji religii "pingwin" im powiedzial ze w 2012 Jezus przyjdzie i zrobi rozpierduche na ziemi (zakonczy istnieni kuli ziemskiej) zeby zabrac wszystkich do nieba KonradMK - Czw 25 Lis, 2010
Bad-i napisał/a:
Jarek, krzyz, kot, Jarek, pomnik, krzyz, Jarek
To ja rzuce cos ciekawszego, wlasnie uslyszalem od dzieciaka ze na lekcji religii "pingwin" im powiedzial ze w 2012 Jezus przyjdzie i zrobi rozpierduche na ziemi (zakonczy istnieni kuli ziemskiej) zeby zabrac wszystkich do nieba
eeee ja bym to raczej potraktował jako takie dyrdymały które starzy ludzie czasem opowiadają jak im już ręce opadają (przy dzieciach często się zdarza). ale i tak bym tą sprawę zbadał bo może kobieta niezdrowa.Jakarti - Czw 25 Lis, 2010 a ja bym takiego "katechete - katechetke" wyprowadzil do dyrektora. co to mesjasz jakis? to sa dzieci!! jedne przyjda do Badiego i powiedza, ze pingwin bzdury gada a inne zlapia traume..
Dodam ze już dwa razy byłem u Siostry Dyrektor - oczywiście wezwany
Katolickie szkoły to zło !!
Niestety ale jezeli chodzi o poziom nauki to najlepsza szkoła w okolicy.anjas - Czw 25 Lis, 2010 Konrad, skoro nie było dotychczas podwyżek "rządowych" ani innych pośrednich to znaczy, że podwyżki cen np. żywności wynikają z równowagi rynkowej... wolny rynek, to o co walczysz a co ja powinienem doczytać PiTT - Czw 25 Lis, 2010 Jezusie już nie mogę czytać tego narzekania Kondziowego
stary ja w 97r. za paliwo płaciłem 2 zyle
od 2-3 lat szczerze mówiąc nie zauważyłem drastycznych wzrostów cen produktów które kupuję za każdym razem w sklepie
zaznaczam "drastycznych" bo zaraz mi wkleisz cenę puszki coli z 2007r. i z 2010
na pewno różnice nie są takie jak np. sklep osiedlowy vs. hipermarket
zdarza Ci się pewnie robić zakupy pod domem, gdzie przepłaca się czasami do 50% ceny towaru... da się od czasu do czasu przeżyć czy nie sypiasz po nocach po tym? Bonczek - Czw 25 Lis, 2010