To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

Bad-i - Nie 18 Wrz, 2011

qbus napisał/a:
Cytat:
od 2012 Puchar Citroena C2R2 zostaje przeniesiony do RPP. Juz widze klase A6 i 15 C2jek

No to chyba dobrze by bylo bo wtedy te C2 nie jezdzily by w A6 tylko w R2B.

Skąd taka plotka?

hmm czy bedzie w R2B czy w A6 to nie wiem. Wiem tylko ze to juz nie plotka tylko potwierdzone info.

Marek23 - Nie 18 Wrz, 2011

Przem_106 napisał/a:
Ciekawy jestem tylko na ile znałes trasy

Ziom, pierwszy raz w zyciu te drogi widzialem. Z reszta bylo pare miejsc gdzie szedlem wolno, na przyklad spadanie na Bziach, tam balem sie reakcji auta przy cieciu. Czy tez hamowanie za kosciolem na 3 oesie, tam wciskalem hamulec za kazdym razem o 30m za wczesnie. Jakbym to upalil to bym tam szedl,a nie ejchal jak ciota.

Dziwna sprawa z tym rowem. To bylo jedyne miejsce gdzie zwiedzalem, pilot twierdzil,ze za wczesnie tam hamuje :rotfl: Myslalem,ze tam wlasnie stracilem zderzak,a w takim razie gdzie kurde. Myslalem,ze moze tez przez to ten alternator sie rozpadl,ale kurcze nigdzie dalej w nic nie uderzylem.

Co do wygrania pucharu to chlopaki z przodu sa szybcy i maja szybkie sprzety i rzeczywiscie teraz trzeba byc mega dobrym driverem,zeby wygrac, a tak az sie nieczuje na pewno. Po prostu mi sie fajnie jechalo i tyle. Ale wiadomo,ze czlowiek chce wiecej. Jednak bez kasy to sa tylko marzenia, taka prawda.

cebeer - Nie 18 Wrz, 2011

przejazd Barana i wypadnięcie Sumy os2
http://www.youtube.com/watch?v=wguvUUnQN7s

Baran w tym miejscu duzo szybciej ode mnie, wlasnie tam jakos mialem obawy. Suma nie wiem co tam chcial zrobic,ale widze ze jest odkrecony max.
GeKo - Nie 18 Wrz, 2011

Nawet Qbica się załapał :) Kamil wygląda jakby mu się winkle pomyliły
Jaco - Nie 18 Wrz, 2011

GeKo napisał/a:
Nawet Qbica się załapał :) Kamil wygląda jakby mu się winkle pomyliły

ja też jestem , a za mną stał Januszek i reszta :)

Janusz - Nie 18 Wrz, 2011

cebeer napisał/a:
przejazd Barana i wypadnięcie Sumy os2
http://www.youtube.com/watch?v=wguvUUnQN7s

ty to nagrywałes?? jak tak to staliśmy koło siebie :rotfl:

no ja, i szkoda że się nie zgadaliśmy bo można siębyło poznać :(
Janusz - Nie 18 Wrz, 2011

cebeer napisał/a:
no ja, i szkoda że się nie zgadaliśmy bo można siębyło poznać :(

nawet bluze z HH.org miałem :P i podkoszulek w sumie tez :P

Zapomniałem dodać... Zatrzymująć auto w stresie (nie było wspomagania, temperatura zaczeła skakać) o mały włos nie rozwaliłbym policyjnej alfy 156 :hhe: Ale by było.

z moich spostrzeżeń to tak chłopaki z n3 Kurdyś, Ingram mega szybko, widać sprzęt ale i umiejętności, Marek23 również równo i bardzo szybko, płynnie bez fajerwerków i boków koło mnie (tzn było widać że czasowo dobrze). Nowocień bardzo szybko najszybciej. Tomaszczyk bardzo dobrze, ale wypadł przy mnie w drzewka. Tomala przekozak, ale było widać też lekkość w jego jeździe. W c2 Kasperczyk chyba bardzo fajnie. a i jeszcze Szeja też super. Chłopaki z n2 czyli Baran i Suma to najwyższa klasa, jak ktoś napisał no jednym oesie wyżej w generalce jak Tomaszczyk co nic nie popsuł.. Miksa też bardzo fajnie płynnie ale chyba enkowe saxo nie ma podejścia do Hondy.
Z A7 szybko Siuda i Pakaszewski, jeszcze fajnie taka jedna cicha astra nie pamiętam kto tym jechał.
Mularczyk jak zwykle wariował w seju, Kidawa też fajnie w Cienkim.
Ogólnie to mam wrażenie że na tym rajdzie jakoś wszyscy zapieprzali a mało było załóg wożących się.

martin.h - Nie 18 Wrz, 2011

martin.h - Nie 18 Wrz, 2011

Jest i film :)

Nie moge przezyc,ze nikt nie nagral mojej akcji na szutrze :/ Kurde nawet sie tu nie zalapalem na zadnym ujeciu.
Yarko - Nie 18 Wrz, 2011

pięknie Marek :) to dopiero 2 rajd w tym sezonie a już prezentujesz mega skilla :) trochę się wjeździsz i będziesz mocno mieszał w czołówce :) a wtedy znajdą się sponsorzy i będzie można dalej się rozwijać :) tego Ci życzę ziom