HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
Rasputin - Sob 21 Kwi, 2012 Ja mam piatek wolny więc też gdzieś koło 10-12 chce wyjechać by jeszcze na luzaku piwko na rynku w Poznaniu ogarnąć
Jadę tempem emeryckim...80-90km/h Michał - Sob 21 Kwi, 2012
Rasputin napisał/a:
Ja mam piatek wolny więc też gdzieś koło 10-12 chce wyjechać by jeszcze na luzaku piwko na rynku w Poznaniu ogarnąć
Jadę tempem emeryckim...80-90km/h
+1
moze sie dołącze
czy z poznania na tor jest daleko ?
bo ja jade z dziołchą, dlatego spanie z bejami odpada. Ja jestem poważny człowiek Rasputin - Sob 21 Kwi, 2012
Michał napisał/a:
bo ja jade z dziołchą
Ja tez
Michał napisał/a:
Ja jestem poważny człowiek
Ja też
Michał napisał/a:
dlatego spanie z bejami odpada
Śpie na torze kamil - Sob 21 Kwi, 2012 My także tempo Pana w kapeluszu czyli 90 km/h.
Spimy na torze piwko w Poznaniu akceptowane .wiktoch - Sob 21 Kwi, 2012
kamil napisał/a:
My także tempo Pana w kapeluszu czyli 90 km/h.
Spimy na torze piwko w Poznaniu akceptowane .
count me in EmerytRs2 - Nie 22 Kwi, 2012 w piątki pracuję do 13, aczkolwiek godzinę mogę się zwolnić, żeby ruszyć kolumną .Anonymous - Nie 22 Kwi, 2012 ja nie wiem jak z pracą będę miał przez weekend , 5 maja asfalt mają kłaśćfilomatic - Nie 22 Kwi, 2012
Michał napisał/a:
Rasputin napisał/a:
Ja mam piatek wolny więc też gdzieś koło 10-12 chce wyjechać by jeszcze na luzaku piwko na rynku w Poznaniu ogarnąć
Jadę tempem emeryckim...80-90km/h
+1
moze sie dołącze
czy z poznania na tor jest daleko ?
bo ja jade z dziołchą, dlatego spanie z bejami odpada. Ja jestem poważny człowiek
z centrum Poznania na tor autkiem jakieś 10-15 minut.
Mieszkam w samym centrum, także na piwko też chętnie skoczę jeśli będę na miejscu (jadę do Pragi na majówkę i nie wiem kiedy wrócę).kaziu1985pn - Nie 22 Kwi, 2012 filomatic, ale chyba nocą
polatałbym sobie po tym torze ale czym Gaydek - Nie 22 Kwi, 2012 Ja pierdzielę, 100 stron zanim pierwszy drajwer wjechał na tor .
Ja jadę z Brodnicy. Podobno zgarniam po drodze Milorda Kubasa i próbuję nadążyć za Passem w Cuprze. Ruszamy chyba rano, bo po drodze jest mały biznes do zrobienia.Gaydek - Nie 22 Kwi, 2012 rasta, czy Ty nie jedziesz przypadkiem przez moją wioskę?Greg - Nie 22 Kwi, 2012 Gaydek, są jeszcze jakieś wolne łóżka? rasta - Nie 22 Kwi, 2012
Gaydek napisał/a:
rasta, czy Ty nie jedziesz przypadkiem przez moją wioskę?
Ja w piątek z Mazur uderzam do Wawy i dopiero na Pozen.Pirania - Nie 22 Kwi, 2012 na samą myśl o 300 km w szelkach i kuble jest mi slabo no name - Nie 22 Kwi, 2012