Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Śro 27 Mar, 2013
Shymek napisał/a:
anjas napisał/a:
poruchać na porszaka się zachciało?
A wiesz coś o tym? Jakieś dowświadczenia?
podobno kiedyś poleciał na prosiaka...
Maryla R. lubi młodych chłopców Jakarti - Śro 27 Mar, 2013 a ja znam kogos kto ma takie Porsche!!! M - Śro 27 Mar, 2013 dzik - Śro 27 Mar, 2013
M napisał/a:
nie...
Jakaś maglowniczka, aparacik....M - Śro 27 Mar, 2013
dzik napisał/a:
M napisał/a:
nie...
Jakaś maglowniczka, aparacik....
Żadna maglownica nigdy się nie zepsuła w tym samochodzie.
a moduł był włoski to się popsuł - porządny moduł jeździ już 6 rok bezawaryjnie.
Mógłbym wyciągnąć dzisiaj hondę i pojechać na na drugi koniec europy bez strachu że cokolwiek się rypnie.was79 - Śro 27 Mar, 2013 Ale jak do hatchbeka chcesz zmiescic 60 litrow na dolewkidzik - Śro 27 Mar, 2013
M napisał/a:
a moduł był włoski to się popsuł - porządny moduł jeździ już 6 rok bezawaryjnie.
Mógłbym wyciągnąć dzisiaj hondę i pojechać na na drugi koniec europy bez strachu że cokolwiek się rypnie.
M, coś z maglownicą miałeś jak nie mogłeś upalać w Lublinie. A moduł był włoski bo pewnie zastapił inny wcześniejszy...
A że poleciał moduł to można juz napisać "i już się Pan mija z prawdą, prawda?"
Pisząc "nic" niektórzy mogą odebrać jako nic, a jak się okazuje takie nic jak w innych coś M - Czw 28 Mar, 2013
dzik napisał/a:
M napisał/a:
Mógłbym wyciągnąć dzisiaj hondę i pojechać na na drugi koniec europy bez strachu że cokolwiek się rypnie.
M, coś z maglownicą miałeś jak nie mogłeś upalać w Lublinie. A moduł był włoski bo pewnie zastapił inny wcześniejszy...
A że poleciał moduł to można juz napisać "i już się Pan mija z prawdą, prawda?"
Pisząc "nic" niektórzy mogą odebrać jako nic, a jak się okazuje takie nic jak w innych coś
Cos z maglownica...
Faktycznie przed lublinem uszkodzilem zbiorniczek do wspomagania i profilaktycznie odlaczylem pasek na pompie zeby nie krecila do czasu wymiany zbiorniczka - wiec zwyczajnie wszystko bylo sprawne tylko nie dzialalo wspomaganie. Po wymianie zbiorniczka podlaczylem pasek i viola. Sam Ci o tym przecuez powiedzualem na lublinie w formie zartu ale widze ze ta historia mocno wyewoluowala w glowie.
Co do modulu - nie mam pojecia dlaczego zostal wymieniony na wloski tani zamiennik - ja pisze o tym co sie zepsulo w trakcie jak ja mialem ten samochod .
A najlepiej to sie o czyims samochodzie wypowiadac bez bladego pojecia.Jakarti - Pią 29 Mar, 2013 utrudnie Ci
jak idzie? was79 - Pią 29 Mar, 2013 Jakarti - Pią 29 Mar, 2013 wygrałeś was79 - Pią 29 Mar, 2013 Dobra poczekam na 100 stronę i będę celebrował te chwilę Anonymous - Pią 29 Mar, 2013 Jeżeli sprzedał bym Celikę to co by było najlepsze dla mnie ? Focus 2,0 był by git ?Kenet - Pią 29 Mar, 2013 Rasputin - Pią 29 Mar, 2013 Szkoda tego pieknego polskiego wozu na głupie pomysły Cześka. Zreszta potem kto się z nim zamieni na poldona