Anonymous - Sob 10 Mar, 2007 Rosyjscy naukowcy po wielu latach badań ustalili, że gdyby całą wodę ze wszystkich oceanów, mórz, jezior, rzek, stawów, strumyków i wodę zawartą w atmosferze wpuścić do rurki o średnicy 1 cm, to ta rurka musiałaby mieć taką długość, że ja pier**lę...
[ Dodano: Nie 11 Mar, 2007 ] anjas - Pon 12 Mar, 2007 Mąż z żoną leżeli wieczorem w łóżku. Mężowi zachciało się pić, a że
leżał od ściany, zaczyna powoli przechodzić przez żonę. Ta sądząc, że
mąż ma ochotę na seks, mówi:
- Zaczekaj, mały jeszcze nie śpi.
Po trzech minutach mąż ponownie próbuje przejść przez żonę, bo nadal
męczy go pragnienie.
- Mówiłam ci: zaczekaj, bo mały jeszcze nie śpi.
Mąż wytrzymuje jeszcze chwilę, a potem wstaje delikatnie, żeby nie
przeszkadzać żonie i nie budzić dziecka. Idzie do kuchni, odkręca kran
i stwierdza, że nie leci woda. Sprawdza w czajniku - wody też nie ma.
W końcu wyciąga z lodówki szampana. Żona słysząc huk otwieranego
szampana,
woła:
- Co ty tam robisz?!
Na to dziecko:
- Nie chciałaś mu dać d..., to się zastrzelił!strick - Pon 12 Mar, 2007
anjas napisał/a:
- Nie chciałaś mu dać d..., to się zastrzelił!
lolDariano - Pon 12 Mar, 2007 z.a.j.e.b.i.st.y kawal ziom tak dobrego to dawno nie slyszalem :DDDDDDJakarti - Pon 12 Mar, 2007 daje do humoru
Po rozmowie z chłopcem i jego rodzicami policjanci ustalili, że po meczu piłki nożnej nastolatek wypił dwa piwa. Obawiając się, że rodzice poczują od niego zapach alkoholu - wypił płyn do płukania tkanin i zjadł mydło. Ojciec wezwał karetkę, kiedy chłopiec tracił przytomność. Obecnie życiu dziecka nie zagraża już niebezpieczeństwo.
KonradMK - Wto 13 Mar, 2007 Pamiętam taki napis na pudełkach zapałek – „Zapałki + Dziecko = Pożar”.
Teoretycznie – wszystko się zgadza.
Ale odejmowanie zapałek od pożaru wydaje się być mało romantyczną i jeszcze mniej skuteczną metodą pozyskiwania dzieci
Jakarti - Wto 13 Mar, 2007 o Kondziu , Ty moj intelektualsto.. musialem dwa razy przeczytac zeby zrozumiec o co Ci chodzi Anonymous - Wto 13 Mar, 2007 Komendant wysyła telegram do policjanta:
ppppp.
Na to on mu odpisuje:
dupa.
Policjant przyjechał i komendant zwołuje go do swojego gabinetu i mówi:
-Prosze pana ja pisze panu: Prosze pana proszę przyjechać pociagiem.A pan pisze mi tu takie wulgaryzmy odpisuje?
-Ja nie odpisuje żadnych wulgaryzmów tylko napisałem panu:Dziękuje uprzejmie przyjadę autobusem! :570:
:)Anonymous - Wto 13 Mar, 2007 specjalisci od sztuk walk rewelacja, a tak z ciekawosci czy oni sobie mysla ze naprawade sa tacy zajebisci? czy tylko w usa ludziska maja o sobie tak wysokie mniemanie? Anonymous - Wto 13 Mar, 2007 buahaahah mikson, powiem Ci ze nie wiem:D:P ale porazka <lol> :D:DAnonymous - Wto 13 Mar, 2007 ostani film, mistrz Anonymous - Śro 14 Mar, 2007 wiem<hahaha>:* :562:Niemy - Śro 14 Mar, 2007 eeetam
dla mnie Pazura mistrz!polll - Czw 15 Mar, 2007 Vlodarsky - Czw 15 Mar, 2007 to dobre. U mnie w szkole nie było metali wogóle tzn jeden był ale do momentu kiedy pierwszy raz wszedł do łazienki. Natępnego dnia już koszula, jeansy i te sprawy