HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
Anonymous - Sob 06 Gru, 2008
FreeMan napisał/a:
Krakow w styczniu..., brzemi kuszaco!
A do aquaparku pojdziemy ?
Krzysiu jasne ... jest w prowizorycznym planie michool_vt - Sob 06 Gru, 2008 ja sie nie dopisuje do listy bo to oczywiste ze bede
jedyne co to gokarty sa troche smietnikowe, bo daytona zamknieta Janusz - Sob 06 Gru, 2008
michool_vt napisał/a:
jedyne co to gokarty sa troche smietnikowe, bo daytona zamknieta
nie pindol..... moim zdaniem ten tor jest lepszy niz daytona....CHRZANEK - Sob 06 Gru, 2008 - Marcel
- Janusz
- Oskar
- Jeszcze nie wiem (na razie 50%)PieQt - Nie 07 Gru, 2008 rozważam Anonymous - Nie 07 Gru, 2008
michool_vt napisał/a:
jedyne co to gokarty sa troche smietnikowe, bo daytona zamknieta
czy moge liczyc ze zarezerwujesz tor pogodynk? michool_vt - Nie 07 Gru, 2008
Cytat:
czy moge liczyc ze zarezerwujesz tor pogodynk?
oczywiście Anonymous - Nie 07 Gru, 2008 panowie zainteresowani
oddajcie głos w ankiecie Rudello - Nie 07 Gru, 2008 Fajnie ze jedziemy do krak!
Ostanim razem bylo BOSKO! dzieeeeekuuuuuujeeeemmyyyyy ekpie z krakowa! mega plus dla was!
tylko nie wiem czy na 100% wroce na 10 z sylwestra... hmmmAnonymous - Nie 07 Gru, 2008
Rudello napisał/a:
tylko nie wiem czy na 100% wroce na 10 z sylwestra... hmmm
postaraj sie, bo bez ciebie to nie to samo anjas - Pon 08 Gru, 2008 że tak powiem, bez Rudella nie byłoby takich jajec.
(co prawda nie byłem, ale widziałem zdjęcia )Michał - Wto 09 Gru, 2008 Rudello - Śro 10 Gru, 2008 ha ha ha teraz podbijemy krakow!! z jajcami na rynku!!!!michool_vt - Śro 10 Gru, 2008 jak nas gdzies wpuszcza... jak rok temu Anonymous - Śro 10 Gru, 2008
michool_vt napisał/a:
jak nas gdzies wpuszcza... jak rok temu
fszytko przez mi i mam nadzieje,ze podłoga w tym irlandzkim pubie bedzie miększa