http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1682831Vlodarsky - Czw 07 Gru, 2006 Niemy ludzie nie wiedzą co mają... w ogłoszeniach bez przerwy są jakieś głupie pomyłki... ostatnio widziałem silnik z xsary VTS a okazało się po zdjęciach że to silnik z zx,a i moc też była innaanjas - Czw 07 Gru, 2006
Niemy napisał/a:
Yaris 150ps??
Jeśli to yaris turbo to tak. Sprzedawali takie właśnie w Szwajcarii.
Miałem go nawet obejrzeć z Michałem, ale nam nie wyszło... Stoi w tym komisie już sporo czasu.Niemy - Czw 07 Gru, 2006 no wlasnie gdzies slyszalem ze byla taka limitowana wersja z turbo, a zewnetrznie sie niczym nie roznily?anjas - Czw 07 Gru, 2006 Nie, na zewnątrz taki sam jak zwykły T-Sport. I też były 3 i 5 drzwiowe.strick - Czw 07 Gru, 2006 Barto ta firma MP... to znajomi od Marka23!
Ja musze sie powstrzymać z kupnem auta! Zainwestowałem pieniadze! Jak dobrze pójdzie to na wiosne będe miał pieniądze Gotti - Czw 07 Gru, 2006
anjas napisał/a:
Niemy napisał/a:
Yaris 150ps??
Jeśli to yaris turbo to tak. Sprzedawali takie właśnie w Szwajcarii.
Miałem go nawet obejrzeć z Michałem, ale nam nie wyszło... Stoi w tym komisie już sporo czasu.
To na pewno nie jest turbo.anjas - Czw 07 Gru, 2006 No to na pewno nie jest 150 koni... może się komuś cyferki poprzestawiały i ze 105 koni zrobiło się 150...
Aha, po czym wnosisz, że to nie turbo? Po wyglądzie pod maską?
Ja tam turbo jeszce nie widziałem na swoje piękne oczy, więc nie będę dyskutował Gotti - Czw 07 Gru, 2006 Dokładnie, ze zdjęć to stockowe 1,5 n/a.Marek23 - Czw 07 Gru, 2006
strick napisał/a:
Barto ta firma MP... to znajomi od Marka23!
Ja musze sie powstrzymać z kupnem auta! Zainwestowałem pieniadze! Jak dobrze pójdzie to na wiosne będe miał pieniądze
W MP clio jest serwisowane... Strick, na wiosne to kupuj TT, bedziemy jezdzic po slaskich klubach i targac blachary.Michał - Pią 08 Gru, 2006 kurwa nie moge z nim hhahahahahhahastrick - Pią 08 Gru, 2006
Marek23 napisał/a:
kupuj TT, bedziemy jezdzic po slaskich klubach i targac blachary.
A co 190-tka gorsza czy co grzech - Sob 09 Gru, 2006
BaRtO_206GT napisał/a:
Skrzynia biegów Citroen Sport 13/64 do Citroena Saxo VTS(przejechane 3 rajdy)do skrzynie wymagane grube półosie.
Mam równiez do sprzedania''mocny''komputer Citroen Sport Gr N.
cena: do uzgodnienia
telefon: 604 263832
imię i nazwisko:
adres:
województwo: małopolskie
e-mail: rafcars@o2.pl