To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

Yarko - Czw 25 Lis, 2010

Bonczek napisał/a:
sam chodziłem do katolickiej - najciemniej pod latarnią :rotfl:

wpadaj na spota, odpytamy z 10 przykazań ;D

Mudlmy siem !

Bonczek - Czw 25 Lis, 2010

Powiedz lepiej na którego spota ;D

Nie no tak z innej beczki szkoły katolickie to jest ładny dramat - dostęp do rzeczy niedostępnych jest łatwy, wygodny i w ogóle, niby jakiś tam poziom nauczania jest ale co z tego jak towarzystwo z głowy robi sito - ogólnie trzeba się mieć dobrze na baczności :rotfl:

anjas - Pią 26 Lis, 2010

Ja piernicze, jak ja lubię czytać "niezależną"* :D
Niedawno były awantury, że za dużo urzędasów, że wydatki wzrosły itd. Okazuje się, że rząd planuje zwolnić 10% urzędników, więc w "niezależnej" pojawił się taki artykuł
http://www.niezalezna.pl/...i_prace/41722/1

a najlepsze jak zwykle są komentarze na te zwolnienia:

"dożynanie watahy c.d."
"Chodzi o pozbycie się resztek pisowych urzędników i tyle"
"przyjmą swoich tylko z pensją dwa albo trzy razy wyższą i bilans wyjdzie na zero"
"wybory się skończyły i można golić lemingi"

rozbraja mnie ten portal i jego użytkownicy

*niezależną od rzeczywistości i rozumu... co by się nie działo i tak jest źle :)

Jakarti - Pią 26 Lis, 2010

anjas napisał/a:
"wybory się skończyły i można golić lemingi"

fajne, nie slyszalem tego :)

M - Pią 26 Lis, 2010

1.Lepsze są komentarze na gazecie lub onecie?
Tam też są moderowane komentarze, tylko z treści która Ci widocznie nie przeszkadza

2.Zobaczymy czy zwolnią tych urzędników,w zeszłym roku też zwalniali a zatrudnili

Świetne są newsy z serii "rząd w przyszłym roku planuje"
Takim newsami szkoda sobie dupe wycierac nawet

anjas - Pią 26 Lis, 2010

M napisał/a:

Pełne agrii. To może umówmy się, że nie wrzucamy niczego co rząd planuje a jeszcze nie weszło w życie?

M - Pią 26 Lis, 2010

anjas napisał/a:
M napisał/a:

Pełne agrii. To może umówmy się, że nie wrzucamy niczego co rząd planuje a jeszcze nie weszło w życie?

Umawiamy siem!

bizon - Pią 26 Lis, 2010

zastanawiam sie, czy finalnie obejmie to moja firme. bo jesli tak, to ciekaw jestem kryteriow :) po opcji politycznej raczej trudno bedzie wybierac :)
M - Pią 26 Lis, 2010

bizon napisał/a:
zastanawiam sie, czy finalnie obejmie to moja firme. bo jesli tak, to ciekaw jestem kryteriow :) po opcji politycznej raczej trudno bedzie wybierac :)

Raczej byłbym spokojny

dzik - Pią 26 Lis, 2010

M napisał/a:

2.Zobaczymy czy zwolnią tych urzędników,w zeszłym roku też zwalniali a zatrudnili

Dochodzimy do sedna, nie wazne co PO zrobi na bank zrobi to zle.
Jak w GB zwalniali uzytkownikow to bylo mowione ze u nas tez trzeba, jak jest plan to od razu pojawia sie podejrzenie ze zwolnia niewlasciwych. LOL

W sejmie jest kolejny projekt zawieszenia finansowania partii z budzetu. PIS'owi to sie nie podoba.

Vlodarsky - Pią 26 Lis, 2010

Kondziu jak produkty drożeją to znaczy, że musisz się wziąć do roboty i więcej zarabiać a nie pier.dolić* głupoty na forum. Taka moja luźna sugestia :)

*piłem z Tobą więc mogę Ci powiedzieć co chce :rotfl:

dzik - Pią 26 Lis, 2010

Vlodarsky napisał/a:
Kondziu jak produkty drożeją to znaczy, że musisz się wziąć do roboty i więcej zarabiać a nie pier.dolić* głupoty na forum.

+1

Dlaczego sa niskie pensje? Bo znajduja sie ludzie ktorzy chca za takie pieniadze pracowac.

M - Pią 26 Lis, 2010

Tak bo już raz była planowana redukcja a ilość urzędników wzrosła.
W ten sam sposób. Jak zrobią to dobrze.
Przepraszam że napisałem coś niedobrego o twoim ukochanym wodzu Piotrze.
W ogóle to w naszym kraju jest pięknie, władza obrała jedyny słuszny kierunek postępu, a każdy kto się nie zgadza jest zaplutym karłem i burzycielem dobrobytu
:rotfl:

M - Pią 26 Lis, 2010

anjas - Pią 26 Lis, 2010