To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

pum - Nie 18 Wrz, 2011

Marek zacząłbyś onboardy nagrywać albo jak to robisz to je wrzucać (przynajmniej na forum). Fajnie się czyta ale chciałoby się zobaczyć :)
Rasputin - Nie 18 Wrz, 2011

qbus napisał/a:
Obrazek

Obrazek

Hehe widzę,że moje fele sie sprawują :rotfl: Szkoda,że nie udało się dojechać na metę.

Marek23 - Nie 18 Wrz, 2011

Mam twarde postanowienie,ze jak na Cieszynke nie znajde sponsora to nie jade. Wiec kombinuje i wtedy moze tez nagram onboarda takiego z pomiarem predkosci,otwarciem przepustnicy,itd Zeby przeanalizowac gdzie trace. To wtedy wrzuce na pewno onboard na forum.
pum - Nie 18 Wrz, 2011

Marek tu sami eksperci... przeanalizujemy za ciebie xD

No liczę na jakieś rady, bo kompletnym kierowcą nie jestem. Jedyne co wydaje mi się,że mi serio wychodzi to gaszenie naprawdę ciężkich sytuacji gdzie myślę,że dużo załóg już by było w plenerze. Ale w kwestii rajdowych cieć, hamowań i optymalnej lini nadal dużo pytań się pojawia niestety. Ale oglądam sobie filmiki z Wisły i patrzę na tych szybszych i widze, gdzie robiłem błedy. Wiec moze cos z tego jeszcze bydzie.
CHRZANEK - Nie 18 Wrz, 2011

Marek : SZACUN

Wielu z tych którzy teraz są w szpicy jak zaczynali to jeździli jak ciule (to podobno jakieś śląskie słowo).
Ty wg mnie na ten etap kariery rajdowej jesteś już całkiem nieźle "ułożonym" drajwerem.

Trenuj a wynik przyjdzie.

http://www.youtube.com/watch?v=n_2cC9SBATk
5.06 się załapałem. Nie ma biedy,ale tez bez szalu w tym miejscu.

vojt3k - Nie 18 Wrz, 2011

Gratulacje ! :)
Koto - Pon 19 Wrz, 2011

No dobra wujeczki, a wytypowane miejscówki się sprawdziły?
qbus - Pon 19 Wrz, 2011

Marek23 napisał/a:
Zapomniałem dodać... Zatrzymująć auto w stresie (nie było wspomagania, temperatura zaczeła skakać) o mały włos nie rozwaliłbym policyjnej alfy 156 :hhe: Ale by było.

My naciągając Kamilowi Sumie auto po 2 oesie o mały włos nie przywaliliśmy w policyjną Vectre... urwała się klamra z liny na szczescie poleciala w naszym kierunu a nie w kierunku radiowozu :)
Pokiwali nam palcem i kazali jechać.

Janusz - Pon 19 Wrz, 2011

Marek23 napisał/a:
Nie moge przezyc,ze nikt nie nagral mojej akcji na szutrze :/ Kurde nawet sie tu nie zalapalem na zadnym ujeciu.

oj tam ważne ze my to widzieliśmy :D generalnie było tam kilka aparatów wiec może chociaż jakieś foty się pojawią :)

Janusz - Pon 19 Wrz, 2011

w 0;17 tez sie Marek załapał http://www.youtube.com/us...26?feature=mhee
martin.h - Pon 19 Wrz, 2011

Koto napisał/a:

Miejscówki mistrz :)

qbica - Pon 19 Wrz, 2011

Koto napisał/a:

miejscówki miszcz, dzięki wielkie :jupi:

Jaco napisał/a:
GeKo napisał/a:
Nawet Qbica się załapał :) Kamil wygląda jakby mu się winkle pomyliły

ja też jestem , a za mną stał Januszek i reszta :)

nawet moje dziewcze się zainteresowało rajdem po skoku Sumy :rotfl:

Marek23 mój fotograf robił tam zdjęcia ale podobno mu troche zasłoniliśmy jak kibicowaliśmy ;D sprawdze czy coś ma :)

Przem_106 - Pon 19 Wrz, 2011

Maras, czy te twoje auto nie jest za miękkie? Na kazdej fotce nurkuje i pływa.