Anonymous - Czw 26 Lut, 2015 ja pierdole tych lekarzy,własnie sie dowiedziałem ze zapisał mi zastrzyki które kosztują 500 za jeden Jakarti - Czw 26 Lut, 2015 to może sobie dozuj? Kenet - Czw 26 Lut, 2015 Rabi ja miałem to samo - dostałem przeciwzakrzepowe zastrzyki - recepta ze szpitala - koszt 12 zł za 2 opakowania. Później takie same zapisał mi lekarz z luxmedu już bez refundacji - 1700 zł Kupiłem te za 12 Anonymous - Czw 26 Lut, 2015 na to chyba nie ma refundacj bo wszystkiege laski w kraju by juz były tym ostrzykane na ryju -synocrome one czyli kwas hialuronowy,koszt w aptece 500,w necie znalazłem po 400.W dupie mam to,taniej mnie wyjdzie strzelic se morfiny przed kazdy treningiemKenet - Czw 26 Lut, 2015 A to ja miałem co innego, jak nie ma refundacji to cóż:
zefir - Pon 30 Mar, 2015 Aloha, wczoraj podczas półmaratonu Pabianice sieknołem zacny PB 1:46:57 netto. Poprawiłem czas o 7min, wkońcu coś się ruszyło choć ostatnio treningi nie dawały potwierdzenia że jestem w lepszej formie niż na jesień. Jedyne co zmieniłem to raz w tyg po zawodach lub ciężkim treningu ogarniam solanke, bo same treningi robie podobne. Zajebista sprawa na regeneracje. Teraz czas na maraton i czas <4h. Czerwiec ultracross 50km i do jesieni spokój Anonymous - Pon 30 Mar, 2015 Zacnie!!!Pogratulować!!Alexxx - Pon 30 Mar, 2015 Anonymous - Pon 30 Mar, 2015 zefir, napisz cos o tej solance,sam robisz czy gdzies chodzisz?zefir - Pon 30 Mar, 2015 SALCO polecam (zreszta chyba nie ma nic lepszego na rynku), kupujesz 5kg za 50zl , do wanny wrzucasz 1kg (jest miarka w środku) i 20 min leżysz.
na mnie działa to tak, że normalnie po długich biegach 20km i wiecej albo po zawodach generalnie umierałem 2/3h.
obecnie po półmaratonie prysznic póżniej solanka, leżenie w łóżku 40 min i jestem w stanie wstać i normalnie iść na spacer. a na drugi dzień chodze normalnie, a zwyczajowo dwa dni po starcie chodziłem jak kowboj do saloonu GeKo - Pon 30 Mar, 2015 Na przeziębienie też dobre Vlodarsky - Pon 30 Mar, 2015
GeKo napisał/a:
Na przeziębienie też dobre
Tylko podobno łodyga po tym nie dyga...Jakarti - Pon 30 Mar, 2015
Vlodarsky napisał/a:
Tylko podobno łodyga po tym nie dyga...
jeszcze troche i w naszym wieku nie bedziemy sie tym przejmowac rasta - Pon 30 Mar, 2015 U mnie sezon maratonowy na rolkach dopiero się zaczyny. Na razie zaliczyłem rozgrzewkę w postaci wyścigu na 11 km na Stadionie Narodowym, gdzie zająłem 4 miejsce i można powiedzieć, że pierwsze jako amator, bo pudło było całe dla ekipy Polskater, a to już są zawodnicy. Pierwsza konkretna impreza, na którą się zapisałem w tym roku to Cracovia Maraton, który odbędzie się 18 kwietnia i to będzie dla mnie pierwszy sprawdzian w tym sezonie, mam nadzieję, że warunki pozwolą na życiówkę. Zapisałem się też na najgrubszą imprezę biegowo/rolkową czyli maraton w Berlinie (wpisowe już poszło), ale to dopiero wrzesień
77 Anonymous - Pon 30 Mar, 2015 Grubo.gratulacje!!byc zaraz po wyczynowcach to wynik ktory sie chyba nikomu z forumowych biegaczy nawet nie marzy