B-Rey - Wto 19 Lis, 2013 Po Polsku: http://www.topgear.com.pl...ia,zdjecia,3020was79 - Wto 19 Lis, 2013 Mi sie podoba, wreszcie hoczhet ktory (mam nadzieje) nie bedzie co chwile stal w asoBonczek - Wto 19 Lis, 2013 Fajoski iQ - Wto 19 Lis, 2013 Ale brzydal leon - Śro 20 Lis, 2013 skończyła się era wolnossaków.. wszędzie turbo burbo.. ale może to i dobrze
civic fajny ale fn2 podoba mi sie bardziej !zefir - Śro 20 Lis, 2013 ja też żałuje że to nie jest FN2 (( ta buda wogóle mi nie pasuje, przód jeszcze ale tył zdecydowanie na niePassenger - Czw 05 Gru, 2013 http://www.mustangklub.pl...-nowego-modelu/
Nowy Mustang w Europie
Miał być europejski, ale rozmiar ma zdecydowanie amerykański
Chyba ostatecznie i na szczęście będzie wybór między V8 i R4Turbo...
Wreszcie będzie miał jakieś sensowne zawieszenie
IMO tył bardzo udany, nawiązuje do klasyki, przód trochę za bardzo jedzie Jagiem... ale czy to wada? Hmmm...
Ciekawe jakie ceny...ŁukaszS3 - Czw 05 Gru, 2013 Piękne auto... gdyby było takie R4Turbo i 4WD i z 1400 wagi to bym sobie kupił Gaydek - Czw 05 Gru, 2013 Wg mnie rewelacyjny projekt. Nie za ciężki, dla mnie w sam raz. Jak już wyrosnę z hot heczy, to będzie to opcja na dupowóz klasy GT .
Passenger napisał/a:
R4Turbo...
Masz coś do R4 turbo? Passenger - Nie 08 Gru, 2013 R4 turbo jest ok, ale po co komu american muscle bez V8? Gaydek - Nie 08 Gru, 2013 Tysz prawda Kamill - Nie 08 Gru, 2013
Passenger napisał/a:
R4 turbo jest ok, ale po co komu american muscle bez V8?
V8 to jedyny atut Kenet - Czw 12 Gru, 2013 Nowe M3
Tylko agregat tak sobie wygląda:
Cytat:
The powertrain of the new models consists of 6-cylinder 3.0-litre twin-turbocharged engine with around 430 hp and 550 Nm of torque. As stated by BMW representatives, this engine is 8 kg lighter and consumes 25 percent less fuel than the previous atmospheric V8. The customers will be able to choose between 6-speed manual gearbox and seven-speed M DCT double-clutch transmission.
rasta - Czw 12 Gru, 2013 Ten Civic to dramat, ale na jakieś tuningowisko czy Cargo jak zalazl B-Rey - Czw 12 Gru, 2013 Nowe M3 dobrze wygląda. Ale koorwa jak mnie drażni ta linia gdzie kończy się maska!! Jakby nie można było zrobić dłuższej maski żeby kończyła się na wlotach.