Kamill - Czw 04 Kwi, 2013 Był kiedyś walenda z całą brygadą lotusów na ułeżu i z tego co pamiętam żaden nie wykręcił lepszego czasu niż moje w 30% wyprute e36. Jechałem na fotelu pasażera w 7 2.0 105KM z sierry, opony r888, wrażenia jak byśmy mieli zaraz dogonić shumachera, a czas 8-10s poniżej bmw.
Tak jak pisałem i ktoś skasował, bez lawety sie z tym nie pojedzie nigdzie dalej, raz że opony jakieś ew narzędzia itp, dwa że trzeba jakiś stelaż robić na dach w razie deszczu, nie ma tam nawet miejsca żeby butelkę z wodą ze sobą zabrać.
W srodku jest bardzo ciasno, łokcie wystają poza kabinę.Anonymous - Czw 04 Kwi, 2013 Ale te słabe wyniki to wina aut czy ich drajwerów??Anonymous - Czw 04 Kwi, 2013
rabarbar napisał/a:
Ale te słabe wyniki to wina aut czy ich drajwerów??
Wybieram bramkę numer 2.Anonymous - Czw 04 Kwi, 2013 Tez ją wybieram,bo patrząc na czas Caterhama z top gear to to jest jakis kosmoszefir - Czw 04 Kwi, 2013 mój znajomy też składa takiego lowcosta od 2 lat na śląsku, miało być 45k z silnikiem narazie poszło ponad 80k owszem z silnikiem tylko silnik jest obok, taka miała być samoróbka na pojezdzawki, a zrobił sie gruby projekt hobby który moim zdaniem zostanie już jako hobby niż sensowne smiganie.
zreszta sam znajomy skwitował że mega sie w to wciągnął i zajarał i stwierdził ze naprawde mozna by takie cos zbudowac z durateciem na pokladzie za 50k i jezdzic, tyle ze trzeba miec ogromna wlasna wiedze i mase czasu zeby przy tym grzebac.Anonymous - Czw 04 Kwi, 2013 M - Czw 04 Kwi, 2013 Szkoda życia i pieniędzy na budowanie tego samemu.Anonymous - Czw 04 Kwi, 2013 Walenda sprzedawał za ok 60k pln świeżo zbudowanego,z mocno nagrzebanym silnikiem cos ok 200KM ,króką przekładnią kierowniczą i innymi bajeramiM - Czw 04 Kwi, 2013 Czesław bierz...Anonymous - Czw 04 Kwi, 2013 Maciek daj ...Bart - Czw 04 Kwi, 2013 Moim zdaniem nonsens - za taką kasę można mieć speedstera albo elise'a, a od biedy nadają się do codziennego jeżdżenia.M - Czw 04 Kwi, 2013
Bart napisał/a:
Moim zdaniem nonsens - za taką kasę można mieć speedstera albo elise'a, a od biedy nadają się do codziennego jeżdżenia.
Otóż to...
Jakby to kosztowało ze 20k to można by się zastanawiać Kenet - Czw 04 Kwi, 2013
M napisał/a:
Szkoda życia i pieniędzy na budowanie tego samemu.
+1Anonymous - Czw 04 Kwi, 2013
M napisał/a:
Bart napisał/a:
Moim zdaniem nonsens - za taką kasę można mieć speedstera albo elise'a, a od biedy nadają się do codziennego jeżdżenia.
Otóż to...
Jakby to kosztowało ze 20k to można by się zastanawiać
przy 100% DIY myślę ze można się zamknąć w tej kwocie. Przy kupowaniu zestawu z www.t-c.pl przyjeżdzają gotowe elementy do samodzielnego poskładania. Ale wszystkie plany są dostępne w necie więć ramę zawias i to wszystko myślę że można wykonać samodzielnie dużo niższym kosztem . Tylko jeszcze dużo samozaparcia trzeba miećżeby się z tym bujać pare latek.
Na mnie cały czas czeka kompletny ford scorpio z 2,0 16v M - Czw 04 Kwi, 2013 Zrób, pokaż nam że można - ja dopinguję.
Niestety czym starszy jestem tym bardziej "rzeźba" mnie przeraża.