HH.ORG na Torze - 1 maja(środa) trackday.org.pl i 4TURBO - trening w Ułężu
M - Czw 25 Kwi, 2013 Dzisiaj Kaja pisała że ma ostatnie miejsce, przelew puściłem popołudniem - może bedę miał szczęście. Tak czy siak się widzimy
Ogarniamy klubowy kurwidołek z grillem jednorazowym?anjas - Czw 25 Kwi, 2013 Jak puściłeś przelew to miejsce się znajdzie Kenet - Czw 25 Kwi, 2013 Ja oszamię rano śniadanie, a później Jakubowa Izba jak będę wracał, nie chcę tracić czasu na żarcie, trzeba się porządnie rozruszać po zimie Dariano - Czw 25 Kwi, 2013
M napisał/a:
Dzisiaj Kaja pisała że ma ostatnie miejsce, przelew puściłem popołudniem - może bedę miał szczęście. Tak czy siak się widzimy
Ogarniamy klubowy kurwidołek z grillem jednorazowym?
Czyli rozpracowaliśmy ostatnie 3 miejsca rzutem na taśmę M - Czw 25 Kwi, 2013 Obyśmy taki nie wyglądali w tabeli z czasami Cartoon - Czw 25 Kwi, 2013 Ostatnie miejsce w tabeli rezerwuję dla siebie Dariano - Czw 25 Kwi, 2013 Wszystko możliwe:) Jeśli chodzi o mnie to mogę wygryźć Cartoona jak na razie to Hondo przejechałem 500-600km większość po trasie Plan jest taki żeby zapoznać się z autem i dobrze się bawić.Cartoon - Czw 25 Kwi, 2013 Ja crxem jakieś 50km po Wawie dziś podbiję trochę, bo do Łomianek jadę na chwilkę, sprawdzić jak się ma honda pod względem mechanicznym i czy da radę dojechać do Ułęża
edit:
Jadę!*
*zobaczymy, czy dojadę M - Pią 26 Kwi, 2013 Kto od nas z klubu będzie 1-go?
1.M
2.Cartoon
3.Dariano
4.STF
5.Kenet
any more?Miniac - Pią 26 Kwi, 2013
M napisał/a:
Kto od nas z klubu będzie 1-go?
1.M
2.Cartoon
3.Dariano
4.STF
5.Kenet
any more?
chyba i ja się wybiorę dopalić oponki buni - Pią 26 Kwi, 2013 z teg oco wiem to już nie ma miejsc...
ale można się wpisac na 5tego
1wszego tez wpadaj ... będzie na co popatrzeć ... mam nadzieje ze będzie nowy rekord
bedzie kilka baaaaaardzo szybkich aut...poziek - Pią 26 Kwi, 2013
buni napisał/a:
bedzie kilka baaaaaardzo szybkich aut...
Dziękuję za komplement Anonymous - Pią 26 Kwi, 2013
poziek napisał/a:
buni napisał/a:
bedzie kilka baaaaaardzo szybkich aut...
Dziękuję za komplement
W ramach wdzięczności za ratunek paliwowy jak MINI zdechło na powrocie z Ułęża wstrzymam się od komentarza poziek - Pią 26 Kwi, 2013 trojanst - Sob 27 Kwi, 2013 Udało mi się wbić w zwolnione miejsce. Potestuję zimowe dłubanie.