potwierdzam - mam to w aucie z 2004 roku czyli w uj czasu przed wyprodukowaniem pierwszego fikusa RS was79 - Czw 18 Kwi, 2013 Zdecydowanie perfohub był przed revoknucleGeKo - Czw 18 Kwi, 2013 Renault nie potrafilo tego marketingowo sprzedać Tak jak HP było w Uj przed pierwszym iPadami i tez tego nie wykorzystało.kosmita - Czw 18 Kwi, 2013
Shymek napisał/a:
mam to w aucie z 2004 roku czyli w uj czasu przed wyprodukowaniem pierwszego fikusa RS
zważywszy na to, że pierwszego focusa rs produkowali w latach 2002-2003, to faktycznie fchooy czasu przed (a że nie miał srevonakl, to inna bajka)Barejka - Czw 18 Kwi, 2013 hahahhaa tarcza sprzegla z poloneza/lady nivy pasujaca do saxo przenoszaca wiekszy niut za 60zl Miniac - Czw 18 Kwi, 2013
GeKo napisał/a:
To coś się nazywa revoknuckle i ford sobie przypisuje stworzenie tego, choć od lat było dostępne w Megane RS
I dekady wcześniej w klasycznym MINI M - Czw 18 Kwi, 2013 Francuzi pierwsi wymyślili jak na tym zarabiać...dzik - Czw 18 Kwi, 2013 Nie chce skłamać ale do 172 kupowałem tylnie amory w ASO po ok 2xx PLN sztuka i wahacze po 3xxPLN.Janusz - Czw 18 Kwi, 2013
dzik napisał/a:
Nie chce skłamać ale do 172 kupowałem tylnie amory w ASO po ok 2xx PLN sztuka i wahacze po 3xxPLN.
bo tak wychodziło, ja z nieduzymi rabatami w Aso brałem komplet nowych amorów przód + tył za około 800 zł qbus - Pią 19 Kwi, 2013 Za 8k zł mamy wypasione Protlum z jedna regulacja i zewnetrznymi zbiorniczkami
ba... jeszcze zostanie