wnętrze? ale że co deskę?iQ - Sob 27 Kwi, 2013 Zapewne chodzi o podloge i inne blachy Kamill - Sob 27 Kwi, 2013 Wnętrze to bym malował czym¶ co się nie ¶ciera i nie łapie brudu. Np biały akryl którym malowałem klatkę był nie do domycia po kontakcie z brudna dłoni±, więc podłoga była by czarna przed końcem malowania. Po pokryciu klerem klatki już jest ok.
Nie wiem czy tym plasti nie pomaluje lekkiej maski.Anonymous - Sob 27 Kwi, 2013 Ja celike będę malował tylko nie wiem na jaki kolorkoma600 - Sob 27 Kwi, 2013 na srakeCartoon - Sob 27 Kwi, 2013
GeKo napisał/a:
Cartoon napisał/a:
hmmm, a może by tym wnętrze CRXa opierdzielić....
wnętrze? ale że co deskę?
podłogę w sensie... na biało zawsze zostaje hammerite Bart - Sob 27 Kwi, 2013
Czesio napisał/a:
Ja celike będę malował tylko nie wiem na jaki kolor
koma600 napisał/a:
na srake
GeKo - Sob 27 Kwi, 2013 podłogę bezsens, przecież by się zaraz powycierało.PiTT - Nie 28 Kwi, 2013 ja bym położył plastidip'a wył±cznie na listwy np. wokół szyb + grill, zreszt± tak jak głównie go się stosuje
Muzykant - Pon 29 Kwi, 2013 wlasnie mam w rekach puszke tego ustrojstwa, po weekendzie majowym poleca znaczki i lusterka, jak nie zapomne to pewnie wrzuce tutaj fotki karoluPL - Wto 30 Kwi, 2013 ja się zastanowię czy nie polecieć tym specyfikiem felg, widziałem na y2b jak maluj± tym i fajne, żywe kolory wychodz± + jak się znudzi, to zedrę iQ - Wto 30 Kwi, 2013
karoluPL napisał/a:
ja się zastanowię czy nie polecieć tym specyfikiem felg, widziałem na y2b jak maluj± tym i fajne, żywe kolory wychodz± + jak się znudzi, to zedrę
Daj znac jak juz ogarniesz, tez myslalem nad pomalowaniem felg tym cudem.
A tak wogole to zalozylbys pimpa Vlodarsky - Wto 30 Kwi, 2013
Cytat:
Ja celike będę malował tylko nie wiem na jaki kolor
zamień się z kim¶ na kolory Czesiu Chloru - Wto 30 Kwi, 2013 Czesio poszedł skrobać lakier, żeby łatwiej się było na kolory zamienić Anonymous - Wto 30 Kwi, 2013 Nie, Wymianiałem simering na wale i uszczelniacze w lagach na tdm , Bo jutro obiazd motoryem tych wszyskich pięknych mazurskich jezior. I zanim Celica będzie w plasti dipie to na test pomaluje motor własnie . Praktycznie jestem zdecydowany na pomarańczowy