Dariano - Wto 19 Wrz, 2006 Tak no i szalony łukasz zabil wszystkich. Nie umiesz sie bawic. Kurwa bana bym ci dal :567: :567:Peter - Wto 19 Wrz, 2006 no jest jest...ale musi odpowiedziec jeszcze na pytanie ile wazy zapalarka.bez tego nie otrzyma mistrzowskiego tytulu Michał - Wto 19 Wrz, 2006 hehehehe, pierdolony, pojechał pełną kurw.ąDariano - Wto 19 Wrz, 2006 Masz za zaciecie Niemy - Śro 20 Wrz, 2006 :571: czacha dymi ...nie mam pytan poprostu...
no dobra, tylko jedno
sa to dane zebrane empirycznie czy znalezione w necie?Michał - Śro 20 Wrz, 2006 ja to bym dał mu bana bo za duzo wie Dariano - Śro 20 Wrz, 2006
Michał napisał/a:
ja to bym dał mu bana bo za duzo wie
Tez chcialem dac mu bana ale nie mialem takiej opcji i bylem zmuszony dac mu pomogl strick - Śro 20 Wrz, 2006
Dariano napisał/a:
Michał napisał/a:
ja to bym dał mu bana bo za duzo wie
Tez chcialem dac mu bana ale nie mialem takiej opcji i bylem zmuszony dac mu pomogl
A bana daj mu za to żę za dużo wie Łukasz nie masz za duzo materiałów o saxo?Jakarti - Pią 22 Wrz, 2006 gdzie Ty sie urodziles?? w saxolandize?? a w szkole mial - saxografia, saxoistoria itp.. dobre to bylo ReSpEcTa