Anonymous - Pon 08 Lip, 2013 Tylko to chodzi o to zeby byl przeplyw powietrza jak w tym z EVO co wkleil DEF, a nie ladne jak w NFS: Underground anjas - Pon 08 Lip, 2013
qbus napisał/a:
ja moge taki zalatwic jak w CTR'ze mamy
Nieźle, mama w takim CTR!!! Szacun.rasta - Pon 08 Lip, 2013 No właśnie słyszałem, że wlot z przepływ powietdza robi robotę.
U mnie branie powietdza z podszybia nic nie daje, zanim dotrze do kabiny już jest ciepłe. dEF - Pon 08 Lip, 2013
rasta napisał/a:
dEF, gdzie i za ile?
Mogę przedzwonić i podpytać
update:
około tysiaka podobno. jest to homologowany z evo 9 gr. N
Jakby co to coś tam będą od niego brali niedługo, więc można zamówić od razu też wlot, więc dawaj znać jak jesteś zainteresowany.rasta - Pon 08 Lip, 2013 qbus, pytanie bo się pogubiłem, na pierwszym foto tym z CTR jest taki jak na Łevo, pisałeś że taki możesz załatwić, potem zapodałeś foty innego i cenę. Rozumiem, że 550 pln za ten drugi, ale on chyba nie jest przelotowy. Który lepszy? Wyglądowo ten drugi mi bardzie pasuje, ale wygląd jest tu mniej ważny ma to qarwa działać. Na który się decydować biorąc pod uwagę nie wyglą tylko skuteczność?Michał - Pon 08 Lip, 2013
mam taki w miacie - jeszcze nie założyłem ale podobno daje rade !
tylko musiałbyś wypierdolić cały dach aby to założyć ...CHRZANEK - Pon 08 Lip, 2013
No właśnie słyszałem, że wlot z przepływ powietdza robi robotę.
Wszystkie tutaj pokazane są przepływowe. Bierz ten niski to śmiechu na ulicy nie będzie Stf - Wto 09 Lip, 2013 dyfuzor ogarnąłbyś wcześniej... i docisk dupki z góry a nie siakieś pierdolety. goronco ma być. wyścigofo!Vlodarsky - Śro 10 Lip, 2013 Albo nieduży daszek i z tyłu w podłodze jakiś nieduży wentylator wyciągający powietrze na zewnątrz.
Taka cyrkulacja pewnie by dała radę
Widziałem taki patent w samochodzie Karoliny Pilarczyk z driftu - podobno dobrze działa. zefir - Śro 10 Lip, 2013 cos takiego jak qbus wrzucil, u mnie ma kumpel i naprawde to fajnie dziala.Kenet - Śro 10 Lip, 2013 A może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego otwarcie okien nie pomaga (tak wiem - może uciąć rękę przy rolce)?
Ja mam tego typu problem, że nagrzewnicy nie ma, a szyba kierowcy się nie otwiera. W aucie piekło... ale otwieram szybę pasażera i mam w środku tornado...Pirania - Śro 10 Lip, 2013 Kenecie kochany, sam sobie odpowiałeś na pytanie ktore zadałeś. Jak sam wiesz są dwie szkoły, jedni z szybami w dół inni max w górę. My lubimy swoje rączki więc mamy szyby w górę. Jako, ze często Piotrek ma kogoś na siedzeniu pasażera to szyby u mnie otworzyć nie moze i tyle.
Piekło gorąca jest nawet podczas jazdy autostradą, a nie da się 200 czy 300 km jechać z otwartymi szybami bo hardkore głośności i zerowego komfortu już występuje, więc jeśli jest taka opcja, żeby dyskomfort zminimalizować to chcemy to spradzić M - Śro 10 Lip, 2013 Może taki motyw jak w ultimie gtr ? uchylany lufcik w przednich szybach
Tylko do tego trzeba szyby z tworzywa mieć.Kenet - Śro 10 Lip, 2013 Ok teraz rozumiem, ale bardziej mniej przekonała ta autostrada. Ja jak lecę z pasażerem to podsuwam do góry, tak na 2 cm od zamknięcia, ale na dobrą sprawę jak rolujemy (nawet z klato) to pierwsze co leci to szyba boczna i chyba wtedy bez różnicy przy drugim salcie czy była zamknięta czy nie.