CHRZANEK - Nie 21 Lip, 2013 Marcel - na nią nie wejdzie nic co ma większy rozstaw osi niż SC/CC. Więc poza wymienionymi to można nią co najwyżej przewieźć quada albo malucha
PS: Ja już sygnalizuje że w przyszłym roku (o ile nie będzie konfliktu terminów różnych dyscyplin) uśmiechnę się do Ciebie o lawetkę.arssss - Nie 21 Lip, 2013 Ja mam C+E więc mogę udostępnić siebie jako kierwocę za żarcie Bart - Pon 22 Lip, 2013
Przem_106 napisał/a:
Generalnie, to od tego roku "chyba" nie mozna ciągac zadnej przyczepy z hamulcem najazdowym na B.
taaaa, ludowe legendy...
Eksperci z hotheczu Anonymous - Pon 22 Lip, 2013 Radiu komplet stoi u mnie zwarty i gotowy więc zawsze można przymierzyć co do przyszłego roku damy jakoś rade Greg - Pon 22 Lip, 2013 No właśnie wczoraj też coś słyszałem o tym że nie można dwuosiówki na B. Ale nie wiem, nie znam się, nie orientuję się... Masakra.CHRZANEK - Pon 22 Lip, 2013 Pierdoły z internetu kornat - Śro 04 Wrz, 2013 Czy w Warszawie lub okolicach można wypożyczyć lekką aluminiową lawetę z DMC max 1400kg. Auto do przewiezienia waży około 950kg.anjas - Śro 04 Wrz, 2013 moim zdaniem możnami - Śro 04 Wrz, 2013 i ja nie mam nic przeciwko.kornat - Śro 04 Wrz, 2013 dzięki, w takim razie wypożyczamzajcev_28 - Śro 04 Wrz, 2013 w Krakowie myślę, że mógłby być problem, komuś by to pewnie przeszkadzało, ale Warszawie z tego co słyszałem można, pozwalają.EmerytRs2 - Śro 04 Wrz, 2013 pod Warszawą da radę Bonczek - Śro 04 Wrz, 2013
kornat napisał/a:
dzięki, w takim razie wypożyczam
siema - Śro 04 Wrz, 2013 Pamiętaj Kornat, że jest tu na forum taka tradycja, że pomocnym forumowiczom dajemy po pomuku!