To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Zimówka Clio Sport 2000-2005

Loko - Nie 22 Wrz, 2013

No to decyzja zapadła, będzie 185/60/R15, jeżdżę tym autem na co dzień więc musi być jakiś kompromis pomiędzy upalaniem, a drogą. Dwa jak przejrzałem ofertę opon to tylko w tym rozmiarze są interesujące mnie gumy :faja:

Dzieki Panowie za pomoc :)

Janusz - Nie 22 Wrz, 2013

Loko napisał/a:
Dwa jak przejrzałem ofertę opon to tylko w tym rozmiarze są interesujące mnie gumy :faja:

czyli ?? do typowego upalania 185 troche za szerokie... bedzie sie jeździło gorzej niż saxo na 165 :P

Loko - Nie 22 Wrz, 2013

Janusz napisał/a:
Loko napisał/a:
Dwa jak przejrzałem ofertę opon to tylko w tym rozmiarze są interesujące mnie gumy :faja:

czyli ?? do typowego upalania 185 troche za szerokie... bedzie sie jeździło gorzej niż saxo na 165 :P

Pirelli Carving, liczę na to, ze właściwości tej gumy nadrobią minusy związane z szerokością

Janusz - Nie 22 Wrz, 2013

Loko napisał/a:
Pirelli Carving, liczę na to, ze właściwości tej gumy nadrobią minusy związane z szerokością

zwłaszcza jak bedzie świeża, kumplowi duzo lepiej klei hakkapelita w saxo 165 niz moje stare 145 na kolcu ;/

Loko - Nie 22 Wrz, 2013

Hakapeliitte też bym chętnie przytulił, ale są ok 100 zł droższe od carvinga na sztuce.
kamil - Pon 23 Wrz, 2013

Dębica Frigo daje rada w śniegu i jest tania
arssss - Pon 23 Wrz, 2013

kamil, +1
GeKo - Pon 23 Wrz, 2013

Porąbało mi się z tym naciągiem, kumpel to miał na 7,5" feldze i dlatego tak źle wyglądało.