Loko - Nie 22 Wrz, 2013 No to decyzja zapadła, będzie 185/60/R15, jeżdżę tym autem na co dzień więc musi być jakiś kompromis pomiędzy upalaniem, a drogą. Dwa jak przejrzałem ofertę opon to tylko w tym rozmiarze są interesujące mnie gumy
Dzieki Panowie za pomoc Janusz - Nie 22 Wrz, 2013
Loko napisał/a:
Dwa jak przejrzałem ofertę opon to tylko w tym rozmiarze są interesujące mnie gumy
czyli ?? do typowego upalania 185 troche za szerokie... bedzie sie jeździło gorzej niż saxo na 165 Loko - Nie 22 Wrz, 2013
Janusz napisał/a:
Loko napisał/a:
Dwa jak przejrzałem ofertę opon to tylko w tym rozmiarze są interesujące mnie gumy
czyli ?? do typowego upalania 185 troche za szerokie... bedzie sie jeździło gorzej niż saxo na 165
Pirelli Carving, liczę na to, ze właściwości tej gumy nadrobią minusy związane z szerokościąJanusz - Nie 22 Wrz, 2013
Loko napisał/a:
Pirelli Carving, liczę na to, ze właściwości tej gumy nadrobią minusy związane z szerokością
zwłaszcza jak bedzie świeża, kumplowi duzo lepiej klei hakkapelita w saxo 165 niz moje stare 145 na kolcu Loko - Nie 22 Wrz, 2013 Hakapeliitte też bym chętnie przytulił, ale są ok 100 zł droższe od carvinga na sztuce.kamil - Pon 23 Wrz, 2013 Dębica Frigo daje rada w śniegu i jest taniaarssss - Pon 23 Wrz, 2013 kamil, +1GeKo - Pon 23 Wrz, 2013 Porąbało mi się z tym naciągiem, kumpel to miał na 7,5" feldze i dlatego tak źle wyglądało.