Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] kombi diesel do 23-24 tysi pln
Jakarti - Pon 30 Wrz, 2013
AleX napisał/a:
Będę koło 18 bo facet dopiero wtedy wróci z pracy. Jeszcze potwierdzę.
to tak jak ja - koncze wtedy prace.. wiec jak chcesz juz byc o tej porze na miejscu to nie dam rady.. ja yebe.pcs - Pon 30 Wrz, 2013 heh, ja ta fure juz ze 2 tygodnie temu znalazlem i gdyby nie moj wrodzony uraz do VAG to bym go juz obejrzał.
Akuratnio dzis o 18tej nie moge, a czujnik to nie wiem gdzie mam, ale jak Alexowi dzis nic nie wyjdzie to jutro ja sie postaram umowic.
Alfa 159 to nawet w statystykach jest mniej awaryjna od passata, wiec kolega mial jakiegos pecha do sztuki. Z wygladu to chyba dopiero nowa 3jka jest w stanie nawiazac walke z 10letnia juz 159.pcs - Pon 30 Wrz, 2013 spytaj jeszcze prosze czym obniżone zawieszenieAnonymous - Pon 30 Wrz, 2013
Jakarti napisał/a:
AleX napisał/a:
Będę koło 18 bo facet dopiero wtedy wróci z pracy. Jeszcze potwierdzę.
to tak jak ja - koncze wtedy prace.. wiec jak chcesz juz byc o tej porze na miejscu to nie dam rady.. ja yebe.
Nie no ja będę później. Dam się kolesiowi podmyć po pracy. Zdzwonimy się
pcs napisał/a:
spytaj jeszcze prosze czym obniżone zawieszenie
Ok.Jakarti - Pon 30 Wrz, 2013 karawa - napisz albo zadzwon o ktorej sie z nim umowisz i gdzie - musze wiedziec wczesniej Anonymous - Pon 30 Wrz, 2013
Jakarti napisał/a:
karawa - napisz albo zadzwon o ktorej sie z nim umowisz i gdzie - musze wiedziec wczesniej
To Ty taki zarobiony na Facebooku? No to umówmy się 18.30 tam na Ks. Bolesława.
pasi? PiTT - Pon 30 Wrz, 2013 karwasz... ale to jest kot/hot fura...
http://allegro.pl/alfa-ro...3585568077.html
tylko pewnie bardzo ciasna... ktoś przerabial temat 159?
ten jtd 150KM nadaje się? czy jest jakis inny polecany motor?pcs - Pon 30 Wrz, 2013 chyba wszystkie diesle sa ok, a benzyny juz nie koniecznie
tu masz kota, prawie nowego, 4x4 na torsenie w cenie polowy swojego
... tylko musisz przemilczec spalanieBart - Pon 30 Wrz, 2013 z benzyniaków w 159 nadaje się w sumie tylko 1.8turbo, diesle wszystkie są okPiTT - Pon 30 Wrz, 2013
pcs napisał/a:
chyba wszystkie diesle sa ok, a benzyny juz nie koniecznie
tu masz kota, prawie nowego, 4x4 na torsenie w cenie polowy swojego
karwasz... ale to jest kot/hot fura...
http://allegro.pl/alfa-ro...3585568077.html
tylko pewnie bardzo ciasna... ktoś przerabial temat 159?
ten jtd 150KM nadaje się? czy jest jakis inny polecany motor?
Wygląda na 3x droższą.PiTT - Pon 30 Wrz, 2013 ktos chetny na a6? Anonymous - Pon 30 Wrz, 2013 Oblukaliśmy z Jakartę... ale to złom jest.pcs - Wto 01 Paź, 2013
AleX napisał/a:
Oblukaliśmy z Jakartę... ale to złom jest.
ale moze cos wiecej? kopci? klekocze? nie prowadzi sie? to akurat w normie, co wiec jest nie tak, przy tym przebiegu to powinien byc calkiem ok ..Anonymous - Wto 01 Paź, 2013 Nie działa zamek od schowka w podłokietniku