HH.ORG na Torze - Trening 20 października (niedziela) w Moto Park Ułęż
buni - Nie 20 Paź, 2013 a lakko drasniety taki
roj - Nie 20 Paź, 2013
buni napisał/a:
roj nie zesrales sie ? kierunek jazdy jest w prawo jakby ktos nie widzial
e tam, trochę pod publiczkę po prostu bo pasażer nie wziął kasku
bez zgaszenia silnika, obrót i poszeeeet dalejKenet - Nie 20 Paź, 2013 Ło karwa roj dobre foto
Rasta to było kilka wraków z Wyścigu Złomów ku przestrodze
Jakbym wiedział, że zdjęcia będą to bym założył 17" roj - Nie 20 Paź, 2013
Kenet napisał/a:
Ło karwa roj dobre foto
mówiłem, że trochę miotało
Buni, masz u mnie duże piwo za uchwycenie całej akcji Stf - Nie 20 Paź, 2013
buni napisał/a:
Jakbym wiedział, że zdjęcia będą to bym założył 17"
czas czasem ale istotniejsze że utożsamiasz się z nią. czujesz. wynik to tylko kwestia czasu. zaczynasz od zapożyczenia ustrojstwa do poszerzania tylnego błotnika i zapakowanie slicka 240. dzwoń do poźka.roj - Nie 20 Paź, 2013 Stf mówił, że to optymalny tor jazdy
i po zakończeniu okrążenia
Anonymous - Nie 20 Paź, 2013 sliczniutki ten twój chrupek ! roj - Nie 20 Paź, 2013 BMW lecące bokiem przez pole budzi u Ciebie sentyment Anonymous - Nie 20 Paź, 2013 I łzy wzruszenia roj - Nie 20 Paź, 2013 łzy tylko jak leci przez pole cebuli Rasputin - Nie 20 Paź, 2013 Na slicku latasz?roj - Nie 20 Paź, 2013 Na sliku jeszcze nie jechałem nigdy. Do tej pory dojeżdżam komplet r888 kupionych jako używki od Yarko dwa lata temu Rasputin - Nie 20 Paź, 2013 No na fotce wygladają prawie jak slick Kenet - Nie 20 Paź, 2013 Cytuję roja - "Janusz by powiedział, że to nowe ze sklepu" roj - Nie 20 Paź, 2013 po ostatnim ułężu wyglądały tak
przejechały parę kilometrów po mieście i dzisiaj raptem niewiele ponad 100 na ułężu. no nówki