kamil - Śro 13 Lis, 2013 może od ex wyrwę kilka VIPów to pojadę, ale na Rembertów to bym pojechałMick - Czw 14 Lis, 2013
kamil napisał/a:
może od ex wyrwę kilka VIPów to pojadę, ale na Rembertów to bym pojechał
Vipów mówisz...
... wiesz Kamil, że bardzo ale to bardzo Cię lubie kamil - Czw 14 Lis, 2013 Mick, to wymuszenie. Moja obecna "wife" nie będzie zadowolona
Dobra, zadzwonie i pogadam. Ale obawiam się, ze przejażdżki z Arminem Schwarz już nie uda się zorganizować siema - Czw 14 Lis, 2013 Kamil, pamiętasz jak zmieniałeś kiedyś koła na Poznaniu, a ja stałem z boku i Cię dopingowałem? Niewykluczone nawet, że podawałem Ci klucz!
(i tak, i tak na Karową i pewnie ten Rembertów idę)Kenet - Czw 14 Lis, 2013 O to ja może Ci koszulki hoczhetowe przekażę w końcu Cartoon - Czw 14 Lis, 2013
Kenet napisał/a:
O to ja może Ci koszulki hoczhetowe przekażę w końcu
O kurde, przypomniałeś mi, że ja nadal swoich od Michała nie odebrałem Kenet - Czw 14 Lis, 2013 anjas - Czw 14 Lis, 2013
Cartoon napisał/a:
O kurde, przypomniałeś mi, że ja nadal swoich od Michała nie odebrałem
o motyla noga, ja też Michał - Czw 14 Lis, 2013
na wigilii przekaże roj - Czw 14 Lis, 2013 Kamil, w razie czego możesz parkować na moim miejscu pod blokiem kamil - Czw 14 Lis, 2013 dobra, milczeć Dowiem się co i jak i dam znać czy są, ile i co muszę ofiarować ex za to roj - Czw 14 Lis, 2013 zdjęcie ex mozesz wrzucić w temat "tu się witamy", może coś się da zrobić Kamill - Czw 14 Lis, 2013
roj napisał/a:
zdjęcie ex mozesz wrzucić w temat "tu się witamy", może coś się da zrobić
A propo chyba nikt się dawno nie rejestrował
Coraz mniej nas tu, Polaków.M - Czw 14 Lis, 2013 Rejestrował tylko nie przywitał -> dwa tygodnie i outkamil - Czw 14 Lis, 2013 nie umiem wklejać