Marek23 - Nie 22 Gru, 2013 A jaka cena? Ja ogolnie za duzo kasy nie mam,wiec podejrzewam ze to poza moim budzetemBad-i - Pon 23 Gru, 2013 Za 1500 oddamkamil - Pon 23 Gru, 2013 dobra cenaMarek23 - Pon 23 Gru, 2013 Bede dzwonil do rasart.pl...
A jak kupie vemsa, to potem jeszcze ile za walki? W sensie ile wyjdzie cala inwestycja?acik666 - Pon 23 Gru, 2013 Ja mam emu bo zamontowała mi go firma motoweld.pl która robiła mi też wydech na moim saxo testowała emu tak że mam go po kosztach. Pewnie gdybym musiał kupić kompa za 2000 + wiązka itd w życiu bym go nie kupił
Faktycznie moje saxo ma ok 15o koni z dobrym momentem obr. ( nie pamietam dokladnie bo stojone było przed samym rajdem i nawet nie zabrałem wykresu).
Głowica była robiona w RASART Artura Woszczyka w bardzo rozsądnych pieniadzach + kopie pucharowych francuskich wałków z rewaru ( koszt ok 500 zł na wymiane zea seryjne). uszczelka głowicy z 206 wydech i tyle.
To taka uboga a grupa ale wynik przyzwoity bo nie ruszałem dołu silnikaBad-i - Pon 23 Gru, 2013 W sumie walki tez bym mogl sprzedac NBL - Wto 24 Gru, 2013 acik666, co konkretnego było robione w głowicy i jaki koszt?acik666 - Wto 24 Gru, 2013 W głowicy były robione kanały, szlifowane zawory, planowanie itd. Głowica musiała zostać zgodna z homologacja tak że jakiejś wielkiej ingerencji jak np. wieksze zawory nie było.
Głowica była umyta poskładana i przygotowana do montażu
Całość 800 zł ale robiłem to niecały rok temu i nie wiem jak teraz z cenami u Artka ale godny polecenia robił np głowice we wszystkich silnikach clio Radka Pogana.Marek23 - Czw 26 Gru, 2013 Panowie, bardzo dziękuję, udaję się do firmy Rasart i tam robię budzętową a grupę. Kwestia kompa pewno tam zostanie wyjaśniona do końca, bo to jest w sumie na ten moment największy koszt. Dzięki wielkie!olek - Pią 27 Gru, 2013 nie odchodz, foty jakies. Vlodarsky - Pią 27 Gru, 2013 Fajnie, że latasz teraz saxo. Gratulacje, że coś robisz.Marek23 - Pią 27 Gru, 2013 Jakbym mial budzet to bym jechal rsmp i erc w 208 r2. Ale zycie kosztuje a extra auto plus budzet na nawet 3 lige to nie malo... Wrzuce fote potem z elektrownia,zajaralem sie sacofonkiemmatt2rally - Pią 27 Gru, 2013 Marek mógłbyś się podzielić informacją ile będzie Cie kosztować wzmocnienie saxo w tym Rasart i co będziesz miał w cenie? Też chciałem wzmocnić swoje Saxo w podobnym zakresie czyli wałki i strojenie bo głowice już mam po obróbce więc ciekawi mnie koszt takiej robotyMarek23 - Pią 27 Gru, 2013 Opiszę jak już tam zawitam i się wszystkiego dowiem...matt2rally - Pią 27 Gru, 2013 ok