Nie no skoro się wpisałeś to musisz Darek kase przelać do końca tygodnia. Konto Ci podesłałem na pw
Rasputin poszło , mam nadzieje że zdążyłem przed zamknięciem listy zgłoszeń.bizon - Wto 21 Sty, 2014
Kenet napisał/a:
nikt się nie podejmie organizacji wykładając 9 tys. zł na wstępną listę 10 osób.
Łukasz$3? Kenet - Wto 21 Sty, 2014 A no jak tak to proszę Janusz - Wto 21 Sty, 2014
Cytat:
no to mam jakis termin graniczny. Jak nie poskladam do sierpnia axa to wyciagne Janusza
jestem tu !!arssss - Wto 21 Sty, 2014 czyli jademy albo moim zlomem albo Twoim CHRZANEK - Wto 21 Sty, 2014 Hmmmm poczekam jak będzie więcej chętnych. Ale chętnie bym się tam przejechał.Rasputin - Wto 21 Sty, 2014
Dariano napisał/a:
Rasputin napisał/a:
Dariano napisał/a:
To wstępna lista dla orientacji ?
Nie no skoro się wpisałeś to musisz Darek kase przelać do końca tygodnia. Konto Ci podesłałem na pw
Rasputin poszło , mam nadzieje że zdążyłem przed zamknięciem listy zgłoszeń.
Daruś udało Ci w ostatnim momencie Jesteś wpisany jako VIP - garniak obowiązkowy Anonymous - Wto 21 Sty, 2014 Pan Darek jest zawsze vip-em,zawsze !!!roj - Wto 21 Sty, 2014 ja bym ruszył ale nie wiem czy mój bolid nie schrupieje do tego czasu
ale wstępnie mogę się zgłosićChloru - Wto 21 Sty, 2014
Dariano napisał/a:
1. Barejka
2. Cartoon (jeśli CRX się sprzeda, to coś sobie wypożyczę )
3. Dariano
4. Klorwas79 - Wto 21 Sty, 2014 Ja raczej też przybędękaroluPL - Wto 21 Sty, 2014
Chloru napisał/a:
Dariano napisał/a:
1. Barejka
2. Cartoon (jeśli CRX się sprzeda, to coś sobie wypożyczę )
3. Dariano
4. Klor
na jaszczembia wstępnie ja, bo na kielcach byłem, ale nie jeździłem
5. karoluPL
+ całkiem możliwe, ze ode mnie dojdą dwie osoby z evo X, bo aktualnie nie ma gdzie jeździć bo nawet scyzzorowe treningi umarły Kenet - Wto 21 Sty, 2014
karoluPL napisał/a:
bo nawet scyzzorowe treningi umarły
Jak to?Mrozu - Wto 21 Sty, 2014 wstępnie się piszę, przynajmniej będę miał graniczny termin do złożenia gruza karoluPL - Wto 21 Sty, 2014 Kenet, dużo osób niezrzeszonych chciało jeździć za darmo, mimo wszystko samych scyzzorów było coraz to mniej, prawie nikt już nie płacił składek, nie miał kto pilnować toru i prowadzić treningów, więc koniec końców prezes AK póki co wstrzymał wszystkie treningi i od ponad dwóch miesięcy nic się nie dzieje.
aktualnie staramy się treningi przywrócic do życia na trochę innych zasadach, co z tego wyjdzie, to zobaczymy, ale raczej się dogadamy, bo grupa rajdowo-wyscigowa nie ma prawa bytu tylko na papierze bez treningów i spotkań.