Jakarti - Pon 25 Wrz, 2006 jaak wroce to kupuje nokie - przysluguje mi wymiana aparatu ) uzywalem SE przez prawie 2 lata i mowie temu telefonowi NIE!!!!Michał - Pon 25 Wrz, 2006 dobra, jednak do jutra mam czas.
Pytanko do eM'a. Czesto uzywasz gg z tel ??
powoli sie lamie na SELoko - Pon 25 Wrz, 2006 Nie łąm się wszystko będzie dobrze, mama ugotuje pierogi, tata poklepie Cie po ramieniu i jakoś się ułoży Dariano - Wto 26 Wrz, 2006 nokia rzadzi. Zawsze mialem nokie. tylko ostatnio ja zdradzilem na motorolke V3x. Jedyna nokie jaka moge odradzic to wspomniala N70 nienadaje sie do niczego non stop jakies problemy jak nie z wirusami to zwiechy i takie tam cuda na kiju.gaugan - Czw 28 Wrz, 2006 no i co Misiu? masz phone?Loko - Czw 28 Wrz, 2006 Michał nie mógł się zdecydować , to go olali i nie dostanie teraz zadnego telefonu PiTT - Czw 28 Wrz, 2006 bierz nokie
nie bądz lamus, będziesz latał i fotki strzelał 3.2 mpix aparatem?
albo do lansu wyciągnij od opa nokie 8800 strick - Wto 31 Paź, 2006 Michał co wybrałeś? Też mi sie zbliża wymiana i zastanawiam sie nad SE!Michał - Wto 31 Paź, 2006 SE wybralem, jeszcze go nie mam ale wczoraj ogladalem i bawilem sie u brata, kurwa, tel bajka !! wielki wyswietlacz, od groma opcji, kozak aparat , naprawde polecamPiTT - Wto 31 Paź, 2006 a fajne ma gry? jest snake?
jak dziecko... strick - Wto 31 Paź, 2006 No to pochwała dla mnie za dobre doradztwo anjas - Wto 31 Paź, 2006 hehe, dla mnie też - ja wcześniej niż strick polecałem erekszyna Anonymous - Wto 31 Paź, 2006 A ja pierwszy naraziłem się na lincz i doradzilem SE Gratuluję wyboru i miłego użytkowania.strick - Wto 31 Paź, 2006 Ale ja więcej pisałem o nim 106 - Wto 31 Paź, 2006 ale to ja bylem pierwszy ... wiec CIiiiiszaaa panowie :P