Maciusiowy - Sob 15 Mar, 2014 czemu sierra to 'sleeper'?Niemy - Sob 15 Mar, 2014 bo długo ¶piMłody Papież - Sob 15 Mar, 2014 Maciek, nie mam zielonego pojęcia!
Maciek, no co¶¶ chyba w tym jess ;]
Bart - Sob 15 Mar, 2014
Maciusiowy napisał/a:
czemu sierra to 'sleeper'?
Ja to widzę tak - staje na ¶wiatłach obok ¶cierki jaki¶ małolat swoim dłubniętym dyzlem - intercoolery, remapy, szmery-bajery, patrzy z pogard± na ziomka w takiej ¶cierce... Robi się zielone, sadza z rury, teges... Kumpel płacze do dzi¶. Gdyby kózka nie skakała toby nóżki nie złamała. Każdy kij ma dwa końce. Gdzie kucharek sze¶ć, tam nie ma co je¶ć. Kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada. Zamienił stryjek siekierkę na kijek. No i przede wszystkim - a kto umarł ten nie żyje...Młody Papież - Sob 15 Mar, 2014
innymi słowy - wszędzie dobrze, ale gdzie drwa r±bi± tam raki zimuj±!Bart - Sob 15 Mar, 2014 poa tym, jak mawia stare prawidło - nie każda morda pasuje do sierry!Maciusiowy - Sob 15 Mar, 2014 przemawia do mnie ta argumentacja, dziekuje niniejszymAnonymous - Sob 15 Mar, 2014 Znaczy Bart dostał baty od ¶ciery.FrajerBart - Sob 15 Mar, 2014 Tak jak mówisz, Rabar
Eksperci z internetu.Anonymous - Nie 16 Mar, 2014 Sie wie,sie ma wszystkie internety w małym palcumichool_vt - Sob 22 Mar, 2014 czy istnieje możliwo¶ć zamiany sierry na puga? albo na odwrót? CHRZANEK - Wto 25 Mar, 2014 A na Ajfona jedynkę ?Młody Papież - Nie 04 Maj, 2014 jakby kto¶ z forum był faktycznie zainteresowany to mogę teraz opu¶cić ok milion polskich pieniędzymichool_vt - Nie 04 Maj, 2014 to biorę! Anonymous - Nie 04 Maj, 2014 starych czy nowych ?