HH.ORG na Torze - 21 KWIETNIA (LANY PONIEDZIAŁEK) w MOTO PARK UŁĘŻ
Kamill - Wto 08 Kwi, 2014 Ja jestem, auto nie gotowe ale kasa wpłacona. Jak bym się nie wyrobił z zawiasem to miejscówka do odstąpienia, więc proszę się dowiadywać Dariano - Wto 08 Kwi, 2014 Kaja pisała na fejsie wczoraj że lista zamknięta już.Kamill - Wto 08 Kwi, 2014
Dariano napisał/a:
Kaja pisała na fejsie wczoraj że lista zamknięta już.
Może dla Ciebie Dariano - Wto 08 Kwi, 2014
Kamill napisał/a:
Dariano napisał/a:
Kaja pisała na fejsie wczoraj że lista zamknięta już.
Może dla Ciebie
Hehehe jestem jako pierwszy na liście
Czyli w roli faworyta rasta - Wto 08 Kwi, 2014
Kamill napisał/a:
Ja jestem, auto nie gotowe ale kasa wpłacona. Jak bym się nie wyrobił z zawiasem to miejscówka do odstąpienia, więc proszę się dowiadywać
Wstępnie rezerwuję roj - Wto 08 Kwi, 2014 ja będę wiedział dopiero ok. 16tego czy się ogarnę
ma ktoś w razie czego prawy wolny?Kamill - Wto 08 Kwi, 2014 Ja nie mam w tym sezonie prawego, przynajmniej na razie do puki mocowania lewego nie ogarnę Ekonomista - Wto 15 Kwi, 2014 Gdybyś ktoś nie mógł jechać, zdecydowanie odkupię miejsce... zresztą byliscie już tyle razy , a ja tylko trzy.Kamill - Śro 16 Kwi, 2014 .Dariano - Śro 16 Kwi, 2014
Ekonomista napisał/a:
Gdybyś ktoś nie mógł jechać, zdecydowanie odkupię miejsce... zresztą byliscie już tyle razy , a ja tylko trzy.
Sorry , ja byłem tylko raz ! Więc są osoby z większymi potrzebami Ekonomista - Czw 17 Kwi, 2014 1. STF
2. Kenet
3. Dariano
4. Kamill
5. Ekonomista
Znalazło się miejsce
Komplet zimówek na 15" aluskach kupiłem, więc patrząc na pogodę, będą kleić super
Jakieś info odnośnie trasy mamy?roj - Czw 17 Kwi, 2014
Ekonomista napisał/a:
Jakieś info odnośnie trasy mamy?
Słyszałem,że ciekawa trasa ok 5 km długościJakarti - Czw 17 Kwi, 2014 chyba nikt nie zna żadnego trasy, a tym bardziej jego mamy..rasta - Czw 17 Kwi, 2014