Shymek: umiem przegladac allegro szukam czegos od znajomego znajomego z polecenia itd.Shymek - Pon 31 Mar, 2014 W tej cenie auto z polecenia?
A do upalania auto z klatką już gotową to dobra opcja - przynajmniej będziesz miał pewne poczucie bezpieczeństwaPiTT - Pon 31 Mar, 2014 bo dla mnie te auta sa zbyt "rozjechane"
daja mega frajde, ale mialem ciagle wrazenie ze jest to zbyt delikatne i srednio precyzyjne auto
do tego jak pisalem, osiagu nie robia szalu w porownaniu np do hondy na vtecu
bardzo przyjemne auto, ale drugi raz bym szulal min. clio sporta ktory juz zdecydowanie lepiej sie napedza
kwestia ceny, jesli w dobrej kasie to czemu nie, ale jak porownywalna z clio albo jakas honda lub bmw to bym chyba wybral cos szybszego
warto sprobowac bo kazdy ma inne preferencje krzysiek_ - Pon 31 Mar, 2014 Tak się składa, że też szukam nowego auta po 106 aczkowiek skłaniam się do jakiegoś po pucharowego 206 XS, żeby w klasie nadal z tymi samymi ludźmi jeździć.Walle - Pon 31 Mar, 2014 Mam ładne BMW E30 316i 1.6 105 KM zinnoberrot (czerwone), 2 drzwi, oryginalny lakier, jest zdrowe jak dzwon, auto ma nowy akumulator, nowy olej, filtr oleju, świece (rzeczy sprzed 2 tygodni, są zdjęcia z wymian i faktura z Intercarsu). Nie jest przygotowane do sportu. Można upalać, ale trochę szkoda Kamill - Pon 31 Mar, 2014 Ja mam civica w dieslu, mogę sprzedać. Spełnia wszystkie wymagania oprocz ceny no i nie nadaje sie do upalania, ale ma mały przebieg.ptaku - Pon 31 Mar, 2014 Wybieram bramke numer .......anjas - Pon 31 Mar, 2014
PiTT napisał/a:
dla mnie kozackim autem do zabawy byla preluda anjasa i mikana
200 kuca w golej puszcze z kublami, wrazenia przednie a i czasy pokazywaly ze mozna powalczyc bezawaryjnie
preluda była mistrzem. Jak mikan pierwszy raz przyjechał mi ją pokazać to się przestraszyłem
Bałem się jechać na pierwsze upalanie, bo byłem przekonany, że nie dojedzie do Lublina. Ale jak zrobiliśmy wtedy 2 czas i wróciliśmy do domu bezawaryjnie to odzyskałem wiarę w japońską motoryzację.
I potem kolejna upalania i zero problemów... Karwa, mistrz była ta fura ptaku - Pon 31 Mar, 2014 Dobre fury sprzedaja sie zawsze wtedt kiedy nie ma kasy albo sa inne wydatki karoluPL - Pon 31 Mar, 2014 To clio to frędzel. Może i za tą kase jest spoko, ale nie wiem czemu ten ktoś napisał, ze do wygrywania superoesów, bo patrząc na to co teraz jeździ to MHM, NIE SONDZE
Pomijając fakt, jak ja swoim clio z rok-dwa temu, jeszcze przed zawiasem, grubszymi modami i przed programem geko byłem 7-9, a on niby tym full spec'em był coś w okolicach 15-20 w klasie, jeżdząc dłużej ode mnie.
tak czy inaczej dobra baza. wrzucic deskę za grosze ze szrotu, jakis zawias bardziej sensowny i wywalić te lampy i upalać Jakarti - Wto 01 Kwi, 2014 a ja tylko mysle czy to nie jest za maly hajs na motorsport patrzac po Cartoonie vel fv
ale tak serio to 2,3 rzeczy do zrobienia, jakies opony i trzeba doloyc na starcie ze 3k.
sam glupi okej, filtry itp to juz pare dobrych stowek. mysle po prostu na glos czy wystarczy Ci ptaku hajsu na uytkowanie bo zakup de facto jest najprostszy z teo wszystkiego. osobiscie bym nie podchodzil do auta bez 5k zapasu a to prawie 2x tyle
Mimo wszystko zycze powodzenia i duzo samozaparcua w poszukiwaniachptaku - Wto 01 Kwi, 2014 Limit jest na zakup a nie eksplatacje i uzytkowanie. Wiadomo co sie uzywa to sie zuzywa koma600 - Wto 01 Kwi, 2014 http://otomoto.pl/peugeot...-C32630596.htmlGeKo - Wto 01 Kwi, 2014 Kompletny rozrząd na starcie, to 2k minimum z wymianą w clio II sport.