To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - wątek szpiegowski dot. clio szrot

Shymek - Pon 14 Kwi, 2014

Z ciekawości rzuciłem okiem jeszcze raz - poduszka kierowcy tez jest z najuboższej wersji clio 3 :rotfl: (sporty miały srebrne kółko na poduszce)
Patrząc jeszcze na komorę silnika to tez mu trochę elementów tam brakuje...

Anonymous - Pon 14 Kwi, 2014

Własnie tak liczyłem i patrząc po tych uszkodzonych clio RS ,które są teraz dostępne to naprawdę nie był bym w stanie poskładać 2010 roku za 33 tys zł :faja:
Jakarti - Pon 14 Kwi, 2014

Shymek napisał/a:
Z ciekawości rzuciłem okiem jeszcze raz - poduszka kierowcy tez jest z najuboższej wersji clio 3 :rotfl: (sporty miały srebrne kółko na poduszce)

to jest normalne jak ktoś kupuje auto na handel dlatego informacja o tym, że to handlarz a nie kumpel jest wazna

Jakarti, ale potencjalny kupujący podjara się tanim szybkim wozidłem. Wszelkie kwiatki wyjdą z czasem i na 80% auto znów trafi na sprzedaż. Wkurza mnie po prostu że sprowadza się do PL auta powypadkowe, naprawia po taniości, podpicowuje lakier by błyszczał się jak psu jajca i daje cenę o połowę niższą niż za granicą... Potem Ty masz naprawdę zadbane, doinwestowane, bezwypadkowe auto i jak chcesz je sprzedać to nikt Ci nie kupi bo przecież może mieć "to samo" za kupę szmalu taniej...
M - Pon 14 Kwi, 2014

Ale się smród zrobił

A tam smród - KaroluPL już nie ma zaufanego kolegi z ławki i tyle :rotfl:
Barejka - Pon 14 Kwi, 2014

zaraz gruby dzwon wywachali, każdy wie jakie są teraz auta, udezysz delikatnie zderzak polamany, plastikowy blotnik też do tego wywala poduchy I rwie deskę ide o zakład ze nawet ten kto wymieniał deskę nie zawracal głowy sobie takimi drobnymi szczegółami
Jakarti - Pon 14 Kwi, 2014

coś w tym jest :D
tutaj też uszkodzony przód i cena podobna

http://www.mobile.de/pl/m.../188907408.html

Gaydek - Pon 14 Kwi, 2014

Brawo :]

oOooo Jakarti, dobrze że to wrzuciłeś - ten z ogłoszenia kolegi KaroluPL ma jeszcze obudowy lusterek z ph1 założone bo w ph2 byłu już inne jak widać na ogłoszeniu z mobile.de
GeKo - Pon 14 Kwi, 2014

Jak lusterka tez obite, to może rolada

Jeszcze jedno - na ogłoszeniu z mobile.de po "delikatnym" jak widać strzale poduchy nie wypaliły :rotfl:
karoluPL - Pon 14 Kwi, 2014

Shymek napisał/a:
A tam smród - KaroluPL już nie ma zaufanego kolegi z ławki i tyle :rotfl:

Daj spokoj, wstyd jak ch#j.
Temat do zamknięcia. Gorsza sprawa ze sam myslalem na tym autem dlatego go oglądałem i polecallem. Nic dodać, nic ująć. :wall:

PiTT - Pon 14 Kwi, 2014

teraz mozesz powiedziec koledze ze niezly z niego cwaniak :D
koma600 - Pon 14 Kwi, 2014

byłem tego szrota oglądać cały malowany najmniej miernik pokazał 300 na elemencie miejscami na dachu nawet nie pokazywał , od strony pasażera sam kit na słupkach drzwi itp na felcach jak się drzwi otworzy to tak samo po 1200 -huj wie ile, podsufitka też jak by nie od niego hujowata jakaś, któraś boczna szyba wymieniana, przednia w tamtym roku .
klapa maska wszystko odkręcane . przód też lampy wszystko na siłę skręcane . z prawej strony gdzie lampa wchodzi w błotnik to farba nawet nie zdarzyła wyschnąć bo się zrolowała . Jeździło całkiem przyjemnie . Ale buda to moim zdaniem po taki dzwonie szrot że hoho . Może ktoś ma sztukę nie malowaną prostą itp ?