Shymek - Pon 14 Kwi, 2014 Z ciekawości rzuciłem okiem jeszcze raz - poduszka kierowcy tez jest z najuboższej wersji clio 3 (sporty miały srebrne kółko na poduszce)
Patrząc jeszcze na komorę silnika to tez mu trochę elementów tam brakuje...Anonymous - Pon 14 Kwi, 2014 Własnie tak liczyłem i patrząc po tych uszkodzonych clio RS ,które są teraz dostępne to naprawdę nie był bym w stanie poskładać 2010 roku za 33 tys zł Jakarti - Pon 14 Kwi, 2014
Shymek napisał/a:
Z ciekawości rzuciłem okiem jeszcze raz - poduszka kierowcy tez jest z najuboższej wersji clio 3 (sporty miały srebrne kółko na poduszce)
to jest normalne jak ktoś kupuje auto na handel dlatego informacja o tym, że to handlarz a nie kumpel jest waznaShymek - Pon 14 Kwi, 2014 Jakarti, ale potencjalny kupujący podjara się tanim szybkim wozidłem. Wszelkie kwiatki wyjdą z czasem i na 80% auto znów trafi na sprzedaż. Wkurza mnie po prostu że sprowadza się do PL auta powypadkowe, naprawia po taniości, podpicowuje lakier by błyszczał się jak psu jajca i daje cenę o połowę niższą niż za granicą... Potem Ty masz naprawdę zadbane, doinwestowane, bezwypadkowe auto i jak chcesz je sprzedać to nikt Ci nie kupi bo przecież może mieć "to samo" za kupę szmalu taniej...M - Pon 14 Kwi, 2014 Ale się smród zrobiłShymek - Pon 14 Kwi, 2014 A tam smród - KaroluPL już nie ma zaufanego kolegi z ławki i tyle Barejka - Pon 14 Kwi, 2014 zaraz gruby dzwon wywachali, każdy wie jakie są teraz auta, udezysz delikatnie zderzak polamany, plastikowy blotnik też do tego wywala poduchy I rwie deskę ide o zakład ze nawet ten kto wymieniał deskę nie zawracal głowy sobie takimi drobnymi szczegółamiJakarti - Pon 14 Kwi, 2014 coś w tym jest
tutaj też uszkodzony przód i cena podobna
http://www.mobile.de/pl/m.../188907408.htmlGaydek - Pon 14 Kwi, 2014 Brawo Shymek - Pon 14 Kwi, 2014 oOooo Jakarti, dobrze że to wrzuciłeś - ten z ogłoszenia kolegi KaroluPL ma jeszcze obudowy lusterek z ph1 założone bo w ph2 byłu już inne jak widać na ogłoszeniu z mobile.deGeKo - Pon 14 Kwi, 2014 Jak lusterka tez obite, to może roladaShymek - Pon 14 Kwi, 2014 Jeszcze jedno - na ogłoszeniu z mobile.de po "delikatnym" jak widać strzale poduchy nie wypaliły karoluPL - Pon 14 Kwi, 2014
Shymek napisał/a:
A tam smród - KaroluPL już nie ma zaufanego kolegi z ławki i tyle
Daj spokoj, wstyd jak ch#j.
Temat do zamknięcia. Gorsza sprawa ze sam myslalem na tym autem dlatego go oglądałem i polecallem. Nic dodać, nic ująć. PiTT - Pon 14 Kwi, 2014 teraz mozesz powiedziec koledze ze niezly z niego cwaniak koma600 - Pon 14 Kwi, 2014 byłem tego szrota oglądać cały malowany najmniej miernik pokazał 300 na elemencie miejscami na dachu nawet nie pokazywał , od strony pasażera sam kit na słupkach drzwi itp na felcach jak się drzwi otworzy to tak samo po 1200 -huj wie ile, podsufitka też jak by nie od niego hujowata jakaś, któraś boczna szyba wymieniana, przednia w tamtym roku .
klapa maska wszystko odkręcane . przód też lampy wszystko na siłę skręcane . z prawej strony gdzie lampa wchodzi w błotnik to farba nawet nie zdarzyła wyschnąć bo się zrolowała . Jeździło całkiem przyjemnie . Ale buda to moim zdaniem po taki dzwonie szrot że hoho . Może ktoś ma sztukę nie malowaną prostą itp ?