Stf - Sob 09 Sie, 2014 kaziu - impreza Sky Limit Events - to bibka zamknięta i ograniczona do iluś tam aut niby. Wpłacaliśmy kasę z góry przed przyjazdem. Płacisz za wstęp i latasz ile chcesz po pełnej pętli na slicku.
Dodatkowo na miejscu są wypożyczalnie aut - np. Swift kosztuje ok. 520E za dzień i w tym jest 20 kółek, które stykają dla 2 osób myślę na początek spokojnie. Każde następne kółko jest płatne no i paliwo tankujesz naturalnie. Dodatkowo przy wypożyczeniu pobierana jest kaucja 2,9kEuro i jest to kwota do której odpowiadasz za zniszczenia auta.Stf - Sob 09 Sie, 2014 http://vimeo.com/103001019Janusz - Sob 09 Sie, 2014 ile kosztuje "wpisowe" ??Anonymous - Sob 09 Sie, 2014 To juz nudne sie robi to ciągłe podziwianie Twojej jazdy ,gratki!!
Jakie czasy inni robili?Stf - Sob 09 Sie, 2014 heh thx. nie wiem jak inni. nie było tabeli czasów - każdy sobie pomiar robi. u mnie czasy określane na podstawie video.Loko - Nie 10 Sie, 2014 Super, to na pewno przygoda życia, mam nadzieję że też kiedyś mi będzie dane.
Emocje są juz jak się ogląda twój przejazd a co dopiero musiało się dziać w środku.
Nja na razie zacznę od przygotowania na jakimś symulatorze Stf - Wto 02 Wrz, 2014 tak przy okazji. "weekend" spędzony na ringu poza oczywistą oczywistością kunsztu zapierd...nia przy okazji budził nas o poranku mega dźwiękiem starych przegłośnych nakur.iaczy latających po mniejszej pętli przy której mieliśmy hotel. wymarzona pobudka wieczorem wybraliśmy się na obchód po pit stopie - część namiotów było już zamkniętych jednak trochę ciekawych okazów udało się ustrzelić:
i jeszcze kilka napotkanych na 2 dzień:
Kenet - Wto 02 Wrz, 2014 Niemy - Wto 02 Wrz, 2014 michool_vt - Śro 03 Wrz, 2014 olek - Śro 03 Wrz, 2014 mamy juz trzech z zezem. fydi - Śro 03 Wrz, 2014 leszq - Śro 03 Wrz, 2014 majo ludzie piniendze...pcs - Śro 03 Wrz, 2014 i fantazje ... patrz ten srebrny batmobil z lat 30tych ... ciekawe jakie czasy to kreci Kamill - Śro 03 Wrz, 2014
pcs napisał/a:
i fantazje ... patrz ten srebrny batmobil z lat 30tych ... ciekawe jakie czasy to kreci