To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - PUNTO - uklad wydechowy...

nox - Wto 10 Paź, 2006

co do wcześniej wpominanego MG to ogolnie jezeli decydujesz się na custom lepszy jest mg od el-teca ale niestety znacznie drozsze za wydech od kolektora zapłacisz przypuszczalnie około 1000-1500zł a kolektor to dodatkowe 1500-2000zł
Jakarti - Śro 18 Paź, 2006

gdyby MG nie byl tak daleko to bym sobie podjechal tam :) a jak dzwonie to ciagle zajete..

zastanawiam sie nad ragazzonem - tak jak ma Gotti..

najgorsze jest to, ze nie moge podjac zadnej decyzji.. a naprawde chce to zrobic..

Michał - Czw 19 Paź, 2006

wez poszukaj jakiegos zachodniego klubu punto, i tam sie spytaj
saxorulez - Czw 19 Paź, 2006

a koniecznie musza być dwa tłumiki z tyłu??
Michał - Czw 19 Paź, 2006

nie, nie muszą być !! :D
prawda jakarti :D ??

anjas - Czw 19 Paź, 2006

chyba jednak muszą ze względu na wycięte dziury w zderzaku :562:
Jakarti - Czw 19 Paź, 2006

narazie musza! Anjas i Michal maja racje - koncowy tlumik kupie na next lato.. teraz, przed zima chce zrobic to o czym tutaj pisze.. poza tym jak juz wszystko bedzie gotowe to zalozyc koncowy nie jest problemem.. wlasnie chodzi o ten zderzak.. trzeba by go przerobic, a wtedy pare innych lakierniczych drobiazgow byl zrobil - dlatego ot wszystko zostaje na lato :)
Loko - Czw 19 Paź, 2006

Żebyś ty słyszał zdziwienie pana z Viga motorsport, jak mu mówiłem że chce ukłąd wydechowy bez ostatniego tłumika :D nie wiedział co mi odpowiedzieć i wkońcu powiedział ze oni zawsze robią całe ukłądy i musi się zastanowic co do ceny :D
Jakarti - Pon 23 Paź, 2006

SEBRING - ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie? jakies opinie?? doswiadczenia? zaslyszane i wlasne..

co o tym myslicie?

www.atc.com.pl

a o tym ktos cos slyszal? tez robia wydechy.. i wlasnie tam zaslyszalem o tym sebringu.. i wywalilbym podwojny.. bo - nikt mi tego nie powiedzial - podwojny podobno ZMNIEJSZA, a nie ZWEKSZA moc... moj boze..

strick - Pon 23 Paź, 2006

Jakarti napisał/a:
SEBRING - ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie?

Ja wiem ze Pink jest ambasadorka sebrining'a ;)

saxorulez - Pon 23 Paź, 2006

Nie kupuj sebringa...

Może novitec...

center pipe za 100EUR

cały kit noviteca 500EUR bez kolektora..
Z jednym tłumikiem.

Jakarti - Pon 23 Paź, 2006

a gdzie wypatrzyles tego noviteca?? powiem szczerze ze jestem troche zagubiony w tym wszystkim .. za dzuo tegp a jakarti sie kurwa nie zna!! po prostu ma x hajsu i chce cos wymienic...
saxorulez - Pon 23 Paź, 2006

na ich stronie :P
strick - Wto 24 Paź, 2006

novitec może być dobry! Widziałem juz dużo Fiatów przez nich robionych :)
Jakarti - Wto 24 Paź, 2006

Cytat:
cały kit noviteca 500EUR bez kolektora..
Z jednym tłumikiem.

ale kat moze zostac, tak? - i jeszcze jest taka siateczka tuz przy koncowce dwururki wychodzacej z kolektora - tzw portki jesli dobrze pamietam.. czy to tez wtedy zostaje Lukasz?
i jeszcze zadam pytanie w taki sposob - czy ten kit - patrzylem na stronie.. - to czy to jest rurka i tlumik koncowy? ja naprawde chce zeby bylo ciszej.. a w takiej konfiguracji to chyba nie bedzie..