nox - Wto 10 Paź, 2006 co do wcześniej wpominanego MG to ogolnie jezeli decydujesz się na custom lepszy jest mg od el-teca ale niestety znacznie drozsze za wydech od kolektora zapłacisz przypuszczalnie około 1000-1500zł a kolektor to dodatkowe 1500-2000złJakarti - Śro 18 Paź, 2006 gdyby MG nie byl tak daleko to bym sobie podjechal tam a jak dzwonie to ciagle zajete..
zastanawiam sie nad ragazzonem - tak jak ma Gotti..
najgorsze jest to, ze nie moge podjac zadnej decyzji.. a naprawde chce to zrobic..Michał - Czw 19 Paź, 2006 wez poszukaj jakiegos zachodniego klubu punto, i tam sie spytajsaxorulez - Czw 19 Paź, 2006 a koniecznie musza być dwa tłumiki z tyłu??Michał - Czw 19 Paź, 2006 nie, nie muszą być !!
prawda jakarti ??anjas - Czw 19 Paź, 2006 chyba jednak muszą ze względu na wycięte dziury w zderzaku :562:Jakarti - Czw 19 Paź, 2006 narazie musza! Anjas i Michal maja racje - koncowy tlumik kupie na next lato.. teraz, przed zima chce zrobic to o czym tutaj pisze.. poza tym jak juz wszystko bedzie gotowe to zalozyc koncowy nie jest problemem.. wlasnie chodzi o ten zderzak.. trzeba by go przerobic, a wtedy pare innych lakierniczych drobiazgow byl zrobil - dlatego ot wszystko zostaje na lato Loko - Czw 19 Paź, 2006 Żebyś ty słyszał zdziwienie pana z Viga motorsport, jak mu mówiłem że chce ukłąd wydechowy bez ostatniego tłumika nie wiedział co mi odpowiedzieć i wkońcu powiedział ze oni zawsze robią całe ukłądy i musi się zastanowic co do ceny Jakarti - Pon 23 Paź, 2006 SEBRING - ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie? jakies opinie?? doswiadczenia? zaslyszane i wlasne..
a o tym ktos cos slyszal? tez robia wydechy.. i wlasnie tam zaslyszalem o tym sebringu.. i wywalilbym podwojny.. bo - nikt mi tego nie powiedzial - podwojny podobno ZMNIEJSZA, a nie ZWEKSZA moc... moj boze..strick - Pon 23 Paź, 2006
Jakarti napisał/a:
SEBRING - ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie?
Ja wiem ze Pink jest ambasadorka sebrining'a saxorulez - Pon 23 Paź, 2006 Nie kupuj sebringa...
Może novitec...
center pipe za 100EUR
cały kit noviteca 500EUR bez kolektora..
Z jednym tłumikiem.Jakarti - Pon 23 Paź, 2006 a gdzie wypatrzyles tego noviteca?? powiem szczerze ze jestem troche zagubiony w tym wszystkim .. za dzuo tegp a jakarti sie kurwa nie zna!! po prostu ma x hajsu i chce cos wymienic...saxorulez - Pon 23 Paź, 2006 na ich stronie strick - Wto 24 Paź, 2006 novitec może być dobry! Widziałem juz dużo Fiatów przez nich robionych Jakarti - Wto 24 Paź, 2006
Cytat:
cały kit noviteca 500EUR bez kolektora..
Z jednym tłumikiem.
ale kat moze zostac, tak? - i jeszcze jest taka siateczka tuz przy koncowce dwururki wychodzacej z kolektora - tzw portki jesli dobrze pamietam.. czy to tez wtedy zostaje Lukasz?
i jeszcze zadam pytanie w taki sposob - czy ten kit - patrzylem na stronie.. - to czy to jest rurka i tlumik koncowy? ja naprawde chce zeby bylo ciszej.. a w takiej konfiguracji to chyba nie bedzie..