Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Renault Clio III RS 2.0 16V
kaziu1985pn - Wto 17 Mar, 2015
Muzykant napisał/a:
RSy to nie auta dla biedaków...
Znaczy ze sypia się na potęgę ?rasta - Wto 17 Mar, 2015 Tak Toldi - Śro 18 Mar, 2015 Dobrze ze jezdziles i wiesz o tym....
Jak dla mnie to tutaj nic sie nie sypie i jestem mega zadowolony. Jesli ktos kupi na bank nie bedzie zawiedziony - bo naprawde kosztu serwisu nie sa takie duze jak strasza ludzie - a najczesciej strasza Ci co nie jezdzili i nie wiedza jak to sie ewent naprawia
pozdroo600Muzykant - Śro 18 Mar, 2015 no przeciez Rasta jest specem od wszystkiego...Toldi - Śro 18 Mar, 2015 a jak od wszystkiego to...... Jakarti - Śro 18 Mar, 2015 bylo juz milion rozmow o tym jakie to Clio jest chujowe wiec nie ma sensu tego omawiac po raz kolejny.
jeden woli grube czarne dupy, a inny małe, humorzaste meksykanki
pytanie tylko..
czym jest ford w tym porownaniu .. Toldi - Śro 18 Mar, 2015 no juz nie szydzimy, kazdy ma swoje jakies zdanie - i niech tak pozostanie. Ja chce tylko sprzedać porządny wóz i juz fydi - Śro 18 Mar, 2015
Jakarti napisał/a:
a inny małe, humorzaste meksykanki
Masz jakieś zdjęcia ? rasta - Czw 19 Mar, 2015 Muzykant, no jestem i co mi zrobisz?
jeżeli dla Qas przy.jakimś tam śmiesznym przebiegu po ulicy normalnym jest wymienianie zwrotnicy to okPiTT - Czw 19 Mar, 2015 chyba najlepiej wiedzą o tym właściciele tych cliówek, Anjas, Jaka, Was, Lukp, Toldi...
z tego co zaobserwowałem w clio Jakartiego to była masa jakiś takich upierdliwych drobiazgów... ale na gwar. to wiadomo że się robi
Was także nie był chyba zadowolony z jakości i trwałości Muzykant - Czw 19 Mar, 2015 rasta, Nic, bo lata mi opinia teoretyka, szkoda tylko ze totalnie nie majac pojecia wypowiadasz sie w kazdym temacie jak specjalista...was79 - Czw 19 Mar, 2015
PiTT napisał/a:
chyba najlepiej wiedzą o tym właściciele tych cliówek, Anjas, Jaka, Was, Lukp, Toldi...
z tego co zaobserwowałem w clio Jakartiego to była masa jakiś takich upierdliwych drobiazgów... ale na gwar. to wiadomo że się robi
Was także nie był chyba zadowolony z jakości i trwałości
Tak było u mnie Jakarti - Czw 19 Mar, 2015 pociesze rasciaka
ja tam wole Clio od Focusa ale prawda jest , ze cos tam trzeba zrobic od czsau do czsau
ja wymieniłem obie zwrotnice hurtem w czarnym przy ok 60-70k - nie pamietam
w szarym jedna byla wymieniona tuz przed sprzedaża czyli ok 40k
takze lajtowo
nie ukrywam, ze bez gwarancji bym nie kupił
btw.
doszly mnie wiesci ze nowy wlasciciel zajechal skrzynie.
stoi u krzysia wlasnie Shymek - Czw 19 Mar, 2015 Synchro 3go biegu?Jakarti - Czw 19 Mar, 2015