Kamill - Nie 28 Cze, 2015 Grubo, coś czuję że niedługo mogę tam zawitać tylko muszę gdzieś spawarkę oddać do naprawy alphaOne - Nie 28 Cze, 2015 grubo, gratulacje!Kenet - Nie 28 Cze, 2015 Foty
Anonymous - Nie 28 Cze, 2015 Fajne to,jaram sie.Znajomy jezdzi w czyms podobnym w szwecji,ale tam to nie jest taki destrakszyn rejs,u nich to po prostu coś w rodzaju nisko budżetowego rallycrossuBarejka - Nie 28 Cze, 2015 fajna sprawa, gydbys kenecior chcial wystartowac u nas w siedlcach to jako sedzia techniczny przymkne oko na rury pod zderzakiem i inne duperele z racji tego ze wyscigi ciesza sie zbyt ogromna popularnoscia nie tylko wrod widzow, ale i wsrod startujacych w tym roku ograniczylismy sie do tylko dwoch terminow.
zapraszam do nas
https://vimeo.com/130824683Kenet - Pon 29 Cze, 2015 O nie nie, żadnych czitów, od zawsze w motorsporcie byłem wierny zasadzie fair play. Ale może się wybiorę do Siedlec bo w Mysiadle dopiero we wrześniu kolejna edycja kornat - Pon 29 Cze, 2015 12 lipca w Dzierzążni koło Płońska odbędzie się Wrak Race
http://www.motociekawy.pl/Michał - Pon 29 Cze, 2015
Cytat:
z racji tego ze wyscigi ciesza sie zbyt ogromna popularnoscia nie tylko wrod widzow, ale i wsrod startujacych w tym roku ograniczylismy sie do tylko dwoch terminow.
nie ogarniam ....Kamill - Pon 29 Cze, 2015
Michał napisał/a:
Cytat:
z racji tego ze wyscigi ciesza sie zbyt ogromna popularnoscia nie tylko wrod widzow, ale i wsrod startujacych w tym roku ograniczylismy sie do tylko dwoch terminow.
nie ogarniam ....
To samo co w Lublinie, zaczęli interesować sie ludzie ściganiem to im tor zaorali. To tzw wspieranie motorsportu przez inwersję.Michał - Pon 29 Cze, 2015
no wlasnie TomsoN - Pon 29 Cze, 2015
rabarbar napisał/a:
Fajne to,jaram sie.Znajomy jezdzi w czyms podobnym w szwecji,ale tam to nie jest taki destrakszyn rejs,u nich to po prostu coś w rodzaju nisko budżetowego rallycrossu
Grubo!!! Na pewno bede tam jako widz a jak sie uda to jako zawodnik
Dzieki za linka Anonymous - Pon 29 Cze, 2015 PGmaster, M3 na tych zawodach to bedzie wydarzenie stulecia
TomsoN, chyba tak sie to nazywa,fury do kilku tysięcy koron (chyba 4tys),tor z tego co widziałem na onboardzie przypominał kręty tor rallycrosowy(fajny mocny podjazd tam jest),fury starczaja na dłuzej bo koles drugi rok latał swoim volvoBarejka - Pon 29 Cze, 2015 ja tak traktuje takie wraki
KarQ - Pon 29 Cze, 2015 Mówisz o tym co May w TG pojechał pojeździć ze staruszkami i młodzieżą szkolną i wszyscy go oklepali?