To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - GROUP FOTO SESSION :)

Jakarti - Pon 09 Paź, 2006

chcialem zorganizowac jakies oswietlenie ale nie da sie - znajomy ojca ma tylko takie co uzywa w studiu..

mysle, ze najwazniejszy statyw by byl.. wtedy tryb nocny i zdjecia naswietlaja sie pieknie ;)

Anonymous - Pon 09 Paź, 2006

Fajny pomysł, ale w ten weekend mam szkołe :/
Chyba że będzie taka godzina że akurat będe mógł zrobic sobie przerwe ;)

saxorulez - Pon 09 Paź, 2006

ja mam statyw :)

jak by co tez mam statyw
strick - Pon 09 Paź, 2006

A no baner jest super, a jeżeli chodzi o kościół to zapraszam do Mikołowa; fajnie oświetlony jest :D :D :D
Michał - Pon 09 Paź, 2006

kosciol to juz jest obcykane strasznie .... moze cos innego. Moze moj ziom cos wymysli.
lista
1.Michal
2.
3.

1.Michal
2. Jakarti - jezeli wieczor i jesli dostane auto przed weekendem.. jest w serwisie juz :)
3.

Dariano - Pon 09 Paź, 2006

1.Michal
2. Jakarti - jezeli wieczor i jesli dostane auto przed weekendem.. jest w serwisie juz
3. Dariano - jesli adamant ogarnie mi fure do niedzieli

ps - Pon 09 Paź, 2006

1.Michal
2. Jakarti - jezeli wieczor i jesli dostane auto przed weekendem.. jest w serwisie juz
4. Psvts - jesli odbiore fure od Adamanta w tym tygodniu i jesli auto bedzie pozowalo tylem albo bokiem, bo przod mało reprezentacyjny jest ;)

Michał - Pon 09 Paź, 2006

jesli babcia zrobi mi pierogi
gaugan - Pon 09 Paź, 2006

1.Michal
4. Psvts - jesli odbiore fure od Adamanta w tym tygodniu i jesli auto bedzie pozowalo tylem albo bokiem, bo przod mało reprezentacyjny jest
5.gaugan is in - o ile nie bedzie padalo, bo jeszcze jak moj bedzie brudny to kompletna kicha, a tak sie go przerobi w photoshopie na VTS :564:

Vlodarsky - Pon 09 Paź, 2006

1.Michal
4. Psvts - jesli odbiore fure od Adamanta w tym tygodniu i jesli auto bedzie pozowalo
tylem albo bokiem, bo przod mało reprezentacyjny jest
5. gaugan - is in - o ile nie bedzie padalo, bo jeszcze jak moj bedzie brudny to
kompletna kicha, a tak sie go przerobi w photoshopie na VTS
6. Vlodarsky - Będe o ile uznacie mnie za Boga na 4 kółkach i Łukasz poliże mi sutki

saxorulez - Pon 09 Paź, 2006

Vlodarsky napisał/a:
Łukasz poliże mi sutki

Zapytaj Łukasza od C4 VTS mozę CI polize..

1.Michal
4. Psvts - jesli odbiore fure od Adamanta w tym tygodniu i jesli auto bedzie pozowalo
5. gaugan - is in - o ile nie bedzie padalo, bo jeszcze jak moj bedzie brudny to
6. Vlodarsky - Będe o ile uznacie mnie za Boga na 4 kółkach i Łukasz poliże mi sutki
7. saxoruez aka boraka

oczywiscie pomyslodawcy i glownego klakiera zabraknie... :D zartuje... ale pierwszensto i drugienstwo nam sie nalezy wy huje! troche szacunu!!!
1. Saint
2. JIMEK
3. Michal
4. Jakarti - jezeli wieczor i jesli dostane auto przed weekendem.. jest w serwisie juz
5. Dariano - jesli adamant ogarnie mi fure do niedzieli
6. Psvts - jesli odbiore fure od Adamanta w tym tygodniu i jesli auto bedzie pozowalo
7. gaugan - is in - o ile nie bedzie padalo, bo jeszcze jak moj bedzie brudny to
8. Vlodarsky - Będe o ile uznacie mnie za Boga na 4 kółkach i Łukasz poliże mi sutki
9. saxoruez aka boraka

zadzwonie do MAJKELA bo MG bedzie mialo niedlugo taka niespodzianke ze z Rudeckim zesmy sie delikatnie mowiac posrali jak zesmy sie dowiedzieli co zostalo zakupione i czeka na montaz. Zadwonie tez do Lukasza c4 vts. Ono jak on sam mowi wyglada na 300PS :D

a jakby zrobic to wieczorem w tygodniu?? np poniedzialek albo wtorek.. prawde mowiac bylem wczoraj na miescie wieczorem.. i naprawde duuuzo, duuuzo ludzi bylo.. wszedzie.. prawie korek byl w tunelu na wislostradzie kolo 22..

a wiem z doswiadczenia kelnerskiego ;) ze poniedzialek i wtorek to puste dni jesli chodzi o miasto :) ) nikt by nam nie przeszkadzal... a moze frekwencja w tak waznej chwili by wzrosla.. i nie byloby "jesli"

oddalem furke z zalem bo wole sprawdzic to teraz niz potem dzwonic do was i prosic zeby mnie ktos podholowal jak mi przegub drugi padnie..

ps. jimek - czy ty nie za bardzo polubiles hardcorowa wersje penisa? :)