Fajny ten mikrofon w 12 s, na początku myślałem, że gość gada do klucza
Można się jebnąć, rzeczywiście zadziwiające podobieństwo.Bad-i - Śro 30 Gru, 2015
qbus napisał/a:
Wczoraj rozmawialem z jednym z dyrektorow rajdow z rsmp, ten kalendarz to jeszcze nic pewnego.
Mow co wiesz
I kiedy kur.... beda regulaminy?Marek23 - Śro 30 Gru, 2015 Przemyślałem to i liczę,że szutry zostaną. Może i drożej, ale rajdy to różne nawierzchnie. Warmiński lecę na bank.qbus - Czw 31 Gru, 2015 No wiadomo ze generalnie nic nie wiadomo, na szutry naciska potencjalny promotor ale tez nie chce na siebie wziąć odpowiedzialnosci. Kalendarz to tylko projekt, wciąż brane sa pod uwagę rozne wersje np. podwojna runda w Rzeszowie.Bad-i - Czw 31 Gru, 2015 Hehe Polska......
Dobrze ze u Niemcow nie ma takiego syfu, zawsze mozna tam zaliczyc z dwa rajdyzajcev_28 - Śro 06 Sty, 2016 styczeń i jeszcze nie mamy oficjalnego kalendarza Bad-i - Śro 06 Sty, 2016
zajcev_28 napisał/a:
styczeń i jeszcze nie mamy oficjalnego kalendarza
A Wojtek Nowak prosi na FB zeby zawodnicy przesylali swoje propozycje dotyczace wymagan technicznych 106 - Pią 29 Sty, 2016 Kalendarz 2016 Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski
kompaktowo Bad-i - Pią 29 Sty, 2016 Regulamin tez ok. Oprocz tego zapisu kolejnosci startowej.
My miedzy majem a sierpniem powalczymy w NiemczechMick - Śro 23 Mar, 2016 Jak tam Panowie? Jak idą przygotowania do sezonu? Kto gdzie i z kim?Kamill - Śro 23 Mar, 2016 Ja bym poleciał w tym open 2wd, a na prawym Gość, ale jeszcze go nie pytałem.Kenet - Śro 23 Mar, 2016 To już lepiej Gość za kółkiem, a Ty Kamil na prawym Kamill - Śro 23 Mar, 2016 Myślisz że on lepiej podaje? Słyszałem że nie ma jednego jądra, przez co trochę cipkuje na szybszych partiach.kubas - Pon 18 Kwi, 2016 Brawo Marek!! Marek23 - Pon 18 Kwi, 2016 Dzięki, w zasadzie jest czego,ale jednak auto mialo zawias z pudelka ktory skakal plus okrutna podsterownosc w calej fazie wejscia, co spodowodowalo,ze w zasadzie nie moglem jechac szybko. Ale przynajmniej jest meta, no i 12 w generalce na power stage cieszy, choc reszta jechala go juz ktorys raz. Jak w sumie oesy tez. Teraz musze furke ustawic, opis poprawic i cos mozna jechac wtedy.