nox - Czw 12 Paź, 2006 Jimek trzeba cyztać z zrozumieniem Clio jego prywatne, laguna służbowa a STI jego miłego kolegi który mu daje:PBad-i - Czw 12 Paź, 2006
nox napisał/a:
Jimek trzeba cyztać z zrozumieniem Clio jego prywatne, laguna służbowa a STI jego miłego kolegi który mu daje:P
dokładnie tak, szkoda tylko ze to nie kolezanka ma tego STI-a bo wolalbym jakby to Ona dawała Anonymous - Czw 12 Paź, 2006 DOBRY KOLEGA. Michał - Czw 12 Paź, 2006 Bad-i - Czw 12 Paź, 2006
JIMEK napisał/a:
DOBRY KOLEGA.
a to najslabsze auto w jego stajni strick - Pią 13 Paź, 2006 To co jeszcze tam ma?Bad-i - Pią 13 Paź, 2006
strick napisał/a:
To co jeszcze tam ma?
same dupowozy ale budzetem i osiagami przerastające STI dwukrotnie (no moznie nie osiagami ale kosztami na pewno) - ze zrozumialych wzgledow nie moge podac danych
Jedyne co sluszne ostatnio zrobil to zrobil blacharke w STIaju po tym jka z kolegą lekko zachaczylismy o slupek i dwa drzewka strick - Sob 14 Paź, 2006 Danych nie musisz, ale co tam stoi mogł byś powiedzieć
Wy rozwaliliście, on płaci! Fajnie sie macie! Poznaj mnie z nim Bad-i - Sob 14 Paź, 2006
strick napisał/a:
Danych nie musisz, ale co tam stoi mogł byś powiedzieć
Wy rozwaliliście, on płaci! Fajnie sie macie! Poznaj mnie z nim
nie Wy tylko On = drugi kierownik
Wczoraj zreszta ja upalalismy wieczorem - ale za cholere nie mozemy namowic wlasciciela zeby wymienil (odetkal) wydech, gdzies uslyszal ze Policja ma za to ganiać i powiedzial ze tego nie zrobi
[ Dodano: Nie 15 Paź, 2006 ]
Nie chce otwierac kolejnego topicu ale przez tą Modlińską to non stop sie z kims scigam. Wczoraj bardzo dzielnie walczyl ze mna Mondeo TDCI - musialem sie napracowac spod swiatel a daleko nie odjechalem. Dopiero na 4 mialem przewage okolo 1 dlugosci :570: