Dariano - Śro 11 Paź, 2006 Ja sie nie stresuje tym. Kata mam wydech podobno homologowany jak maja ochote to niech sobie mierza czystosc spalin. By lepiej pomierzyli ta czystosc w starych vectrach i bmkach co kopca ma niebiesko i jak jedziesz za takim sprzetem to sie rzygac chce z tego smrodu .Vlodarsky - Śro 11 Paź, 2006 albo połowa ciężarówek sypiących się..gaugan - Śro 11 Paź, 2006 Piotrkowi od mojego ex CTRa zabrali wlasnie dowod rej za zbyt duzo dB ))Anonymous - Śro 11 Paź, 2006 a co z np STI przeciez to juz seryjnie ryczy co dopiero jak cokolwiek sie dotknie. Czy jest taka opcja ze seria tej normy nie spelni?KonradMK - Śro 11 Paź, 2006 ja poczekam do pierwszego złapania, potem będę chodził na komendę z danymi każdej ciężarówki i autobusu MZA która kopci na czarno/niebiesko/szaro/śmierdząco, a jak będę miał doła to pojeżdżę za jakimś radiowozem z cyfrową kamerką. zdesperowany, pozbawiony możliwości obrony człowiek potrafi zrobić różne brzydkie rzeczy strick - Śro 11 Paź, 2006 najgorsze sa własnie autobusy komunikacji miejskiej! W nich czasami nic nie działa! Jest dobrze jak zostawi chmure mniejszą od mojego auta, bo przeważnie to jak ruszy to przez 2 min nic nie widać!k-mart - Śro 11 Paź, 2006
JIMEK napisał/a:
a co z np STI przeciez to juz seryjnie ryczy co dopiero jak cokolwiek sie dotknie. Czy jest taka opcja ze seria tej normy nie spelni?
nie wiem jak w PL, ale w reszczie europy nie. Z reszta jesli sie jezdzi wedlug przepisow to nie ryczy Vlodarsky - Śro 11 Paź, 2006 a to fakt
Znałem takich co przejeżdżając koło policjii wrzucali na luzik Jakarti - Śro 11 Paź, 2006 sam tak robie... a nawet robilem tak przed ta nowina..Vlodarsky - Śro 11 Paź, 2006 aaa no i znam jednego co szyby opuszcza jak widzi niebieskichJakarti - Śro 11 Paź, 2006 szyby, a obecnie juz tylko jedna przeznaczona jest do demontazu.. niestety.. a prawde mowiac lubilem jak byly takie ciemne..Vlodarsky - Śro 11 Paź, 2006 też miałem sobie zrobić takie jak Ty czarne szyby ale doszedłem do wniosku, że jestem ładniejszy od Ciebie i nie potrzebuje Jakarti - Śro 11 Paź, 2006 hahahaha nikt nie jest ladniejszy - no moze czasem saxorulez jak tapete sobie zrobi..
ciemne szybki sa fajne.. naprawde fajne - jak siektos na mnie patrzy to zamykam i spokoj..Vlodarsky - Śro 11 Paź, 2006 gorzej jak tak zamkniesz a ktoś po złości Ci zbije Jakarti - Śro 11 Paź, 2006 gorzej bo tak wlasnie mi sie zdarzylo.. dlatego sciagam druga bo bez sensu z jedna, a dorobic jedna do starej to byloby ciezko.. moze kiedys zrobie na dozwolone 30%