To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - "Policja wypowiada wojnę tuningowcom"

Dariano - Śro 11 Paź, 2006

Ja sie nie stresuje tym. Kata mam wydech podobno homologowany :D jak maja ochote to niech sobie mierza czystosc spalin. By lepiej pomierzyli ta czystosc w starych vectrach i bmkach co kopca ma niebiesko i jak jedziesz za takim sprzetem to sie rzygac chce z tego smrodu .
Vlodarsky - Śro 11 Paź, 2006

albo połowa ciężarówek sypiących się..
gaugan - Śro 11 Paź, 2006

Piotrkowi od mojego ex CTRa zabrali wlasnie dowod rej za zbyt duzo dB ;-) ))
Anonymous - Śro 11 Paź, 2006

a co z np STI przeciez to juz seryjnie ryczy co dopiero jak cokolwiek sie dotknie. Czy jest taka opcja ze seria tej normy nie spelni?
KonradMK - Śro 11 Paź, 2006

ja poczekam do pierwszego złapania, potem będę chodził na komendę z danymi każdej ciężarówki i autobusu MZA która kopci na czarno/niebiesko/szaro/śmierdząco, a jak będę miał doła to pojeżdżę za jakimś radiowozem z cyfrową kamerką. zdesperowany, pozbawiony możliwości obrony człowiek potrafi zrobić różne brzydkie rzeczy :)
strick - Śro 11 Paź, 2006

najgorsze sa własnie autobusy komunikacji miejskiej! W nich czasami nic nie działa! Jest dobrze jak zostawi chmure mniejszą od mojego auta, bo przeważnie to jak ruszy to przez 2 min nic nie widać!
k-mart - Śro 11 Paź, 2006

JIMEK napisał/a:
a co z np STI przeciez to juz seryjnie ryczy co dopiero jak cokolwiek sie dotknie. Czy jest taka opcja ze seria tej normy nie spelni?

nie wiem jak w PL, ale w reszczie europy nie. Z reszta jesli sie jezdzi wedlug przepisow to nie ryczy :P

a to fakt :)
Znałem takich co przejeżdżając koło policjii wrzucali na luzik :)

Jakarti - Śro 11 Paź, 2006

sam tak robie... a nawet robilem tak przed ta nowina..

aaa no i znam jednego co szyby opuszcza jak widzi niebieskich

szyby, a obecnie juz tylko jedna przeznaczona jest do demontazu.. niestety.. :( :( a prawde mowiac lubilem jak byly takie ciemne..

też miałem sobie zrobić takie jak Ty czarne szyby ale doszedłem do wniosku, że jestem ładniejszy od Ciebie i nie potrzebuje :)

hahahaha nikt nie jest ladniejszy - no moze czasem saxorulez jak tapete sobie zrobi..
ciemne szybki sa fajne.. naprawde fajne - jak siektos na mnie patrzy to zamykam i spokoj..

gorzej jak tak zamkniesz a ktoś po złości Ci zbije :)

gorzej bo tak wlasnie mi sie zdarzylo.. dlatego sciagam druga bo bez sensu z jedna, a dorobic jedna do starej to byloby ciezko.. moze kiedys zrobie na dozwolone 30% :)