jest cos takiego jak codec un-installer
potraktuj to tym a pozniej zainstaluj. k-lite MEGA codec pack - 40 mega kodeków
Kurwa Michal Napisalem to samo wyzej
Jesli ma errora przy inicjowaniu dzwieku to ma problem z
a) OS'em
b) sterownikiem
c) sprzetem
Proponuje odinstalowac karte dzwiekowa.Loko - Sob 14 Paź, 2006 Karta dzwiekowa nie była zainstalowana wcześniej, działała na sterownikach z XP, a teraz ja zainstalowałem, ale dalej nie działa.M - Sob 14 Paź, 2006
Loko napisał/a:
Karta dzwiekowa nie była zainstalowana wcześniej, działała na sterownikach z XP, a teraz ja zainstalowałem, ale dalej nie działa.
Masz jakas zewnetrzna karte na slocie ? (nie slucie)
Zebys podlaczyl i sprawdzil czy zadziala dobrze?
nie bylo jakiejs burzy u was? Piorun nie jebn.ął Ci w komputer np? masz modem jakis?Michał - Sob 14 Paź, 2006 zamknij morde , nie pomagasz
dobra, ja teraz spadam , bede ok 21 , rozgrzewajta myszki, klawiatury ( loosers ) ,kierownice ( szczesliwcy ) pojade was wszystkich GTI !! tylko nie ma spychania . KonradMK nie gra bo to burak i prostak i ciagle bedzie w nas napierdalal Loko - Sob 14 Paź, 2006 Nie mam zewnętrznej karty, ale karta dzwiekowa generalnie działa, dźwięku nie ma tylko w lfs i w filmach online. Nie było burzy, nic się nie zepsóło , sprzet jest na pewno ok, to musi być wina oporgramowania, sterowników albo czegoś takiego. Ale jak to naprawic to już gorsza sprawa