Loko - Śro 18 Paź, 2006 A jak rozwiazałęś sprawe z wyjęciem fotela i poduchą? Pasy tez zakupiłęś, bo jeśli nie to jazda na seryjnych pasach, z odpietymi napinaczami i poduszką nie należy do najbezpieczniejszych Peter - Śro 18 Paź, 2006 stary fotel jest jeszcze na miejscu. jak przyjda mocowania to z seryjnego fotela wyciagam napiacz i wykrecam fotel. napinacz przykrecam do szyn bocznych.nie bedzie ciecia kabelka, napinacz bedzie przykrecony do kubla.przez jakis czas pojezdze na seryjnych pasach, pozniej kupie jakies szelki Loko - Śro 18 Paź, 2006 Mysle że jak już kupisz jakieś pasy, to i kierownic ebędzie można zmienić, bo przy szelkach i tak nie uderzysz głową w kiere wieć poducha staje się zbędna. nox - Czw 19 Paź, 2006 jak będziesz mieć kubeł + szelki poco ci poduszka:DMaciek - Czw 19 Paź, 2006 poduszka jest tylko kolejnym elementem który może uszkodzić facjate KonradMK - Czw 19 Paź, 2006 ja bym pod guzik podpiął gaz i jeździł z nogami na desce rozdzielczej, to dopiero by był lansstrick - Pią 20 Paź, 2006 Dawaj taką kiere, po co Ci poducha Najwyżej dasz jakiegos jaśka na nią i też będzie miękko KonradMK - Pią 20 Paź, 2006 a kto się zamieni ze mną na kiery? chciałbym coś większego niż mam, obecnie mam taką:
VICTOR 28 cmk-mart - Pią 20 Paź, 2006 zawsze tak katujesz renie na zimnym oleju i wodzie ponad 200kmh? Loko - Pią 20 Paź, 2006 On się schłodził od pędu saxorulez - Pią 20 Paź, 2006 nie.. to renault - wskażniki nie działają KonradMK - Pią 20 Paź, 2006 w sumie racja - czujnik ciśnienia oleju nie działa a temp jest niższa dzięki zmienionemu termostatowi (jeszcze za czasów instalacji gazowej) i podnosi się do połowy skali tylko w korku A chłodzi się faktycznie dodatkowo przy takiej prędkości powietrzem. jako że całość chodzi wyśmienicie nie przekonacie mnie że silnik jest niedogrzany
[ Dodano: Pią 20 Paź, 2006 ]
no dobra ale pytałem kto chce mniejszą kierę PiTT - Pią 20 Paź, 2006 u mnie czujniki działają
ale faktycznie ta temperatura to trochę niska u Ciebie
u mnie gdzieje się do połowy skali a jak w korku stoję to lekko ponad połowęk-mart - Pią 20 Paź, 2006
PiTT napisał/a:
u mnie gdzieje się do połowy skali a jak w korku stoję to lekko ponad połowę
i tak wlasnie powinno byc KonradMK - Pią 20 Paź, 2006 dupa tam, pitta objezdzam na ulicy jak burą sukę więc nie wmawiajcie mi pierdół :556: