To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [sprzedam]Ster SPARCO - nówka sztunia

Loko - Śro 18 Paź, 2006

A jak rozwiazałęś sprawe z wyjęciem fotela i poduchą? Pasy tez zakupiłęś, bo jeśli nie to jazda na seryjnych pasach, z odpietymi napinaczami i poduszką nie należy do najbezpieczniejszych :D
Peter - Śro 18 Paź, 2006

stary fotel jest jeszcze na miejscu. jak przyjda mocowania to z seryjnego fotela wyciagam napiacz i wykrecam fotel. napinacz przykrecam do szyn bocznych.nie bedzie ciecia kabelka, napinacz bedzie przykrecony do kubla.przez jakis czas pojezdze na seryjnych pasach, pozniej kupie jakies szelki :)
Loko - Śro 18 Paź, 2006

Mysle że jak już kupisz jakieś pasy, to i kierownic ebędzie można zmienić, bo przy szelkach i tak nie uderzysz głową w kiere wieć poducha staje się zbędna. :)
nox - Czw 19 Paź, 2006

jak będziesz mieć kubeł + szelki poco ci poduszka:D
Maciek - Czw 19 Paź, 2006

poduszka jest tylko kolejnym elementem który może uszkodzić facjate :P
KonradMK - Czw 19 Paź, 2006

ja bym pod guzik podpiął gaz i jeździł z nogami na desce rozdzielczej, to dopiero by był lans
strick - Pią 20 Paź, 2006

Dawaj taką kiere, po co Ci poducha ;) Najwyżej dasz jakiegos jaśka na nią i też będzie miękko :D
KonradMK - Pią 20 Paź, 2006

a kto się zamieni ze mną na kiery? chciałbym coś większego niż mam, obecnie mam taką:

VICTOR 28 cm

k-mart - Pią 20 Paź, 2006

zawsze tak katujesz renie na zimnym oleju i wodzie ponad 200kmh? :(
Loko - Pią 20 Paź, 2006

On się schłodził od pędu :D
saxorulez - Pią 20 Paź, 2006

nie.. to renault - wskażniki nie działają :)

w sumie racja - czujnik ciśnienia oleju nie działa :) a temp jest niższa dzięki zmienionemu termostatowi (jeszcze za czasów instalacji gazowej) i podnosi się do połowy skali tylko w korku :) A chłodzi się faktycznie dodatkowo przy takiej prędkości powietrzem. jako że całość chodzi wyśmienicie nie przekonacie mnie że silnik jest niedogrzany

[ Dodano: Pią 20 Paź, 2006 ]
no dobra ale pytałem kto chce mniejszą kierę :)

PiTT - Pią 20 Paź, 2006

u mnie czujniki działają ;)
ale faktycznie ta temperatura to trochę niska u Ciebie
u mnie gdzieje się do połowy skali a jak w korku stoję to lekko ponad połowę

k-mart - Pią 20 Paź, 2006

PiTT napisał/a:
u mnie gdzieje się do połowy skali a jak w korku stoję to lekko ponad połowę

i tak wlasnie powinno byc :)

dupa tam, pitta objezdzam na ulicy jak burą sukę więc nie wmawiajcie mi pierdół :556: