To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - LFS - HotHatch GP

szymlorek - Sob 21 Paź, 2006

Wszystcy to wszystcy, też chce jechać w tym elyyytarnym wyścigu gwiazd internetowego sportu motorowego :D

1. anjas
2. Strick
3. Rudecki
4. saxorulez
5. Peter
6. nox
7. Dariano
8. Loko
9. Michał
10. Szymlorek

Dariano - Nie 22 Paź, 2006

kurde a na ile okrazen starcza wachy w tym sprzecie?? jakies zalozenia taktyczne trzeba poczynic :) Jedno jest pewne LOko trzeba bedzie wysadzic na pierwszym zakrecie :DD bo pozniej juz moze nie byc szansy no chyba ze jak pozniej bedzie dublowal :)
Loko - Nie 22 Paź, 2006

Dariano napisał/a:
kurde a na ile okrazen starcza wachy w tym sprzecie?? jakies zalozenia taktyczne trzeba poczynic :) Jedno jest pewne LOko trzeba bedzie wysadzic na pierwszym zakrecie :DD bo pozniej juz moze nie byc szansy no chyba ze jak pozniej bedzie dublowal :)

Będe musiał mocno uważać na innych w tym wyscigu :D

A co do wachy to robisz tak przejeżdżasz co najmniej 1 kółko wciskasz przycisk f12 i tam pisze ile autko pali wachy na jedno okrążenie, mnożysz sobie ładnie razy ilosć kółek dodajesz mały zapas i tyle paliwa ustawiasz w garażu.
Ale tego wyścigu na pewno nie będzie się dało przejechać na jednych oponach, wiec to znikające opony będą wyznacznikiem tego ze czas na pit stop :)

strick - Nie 22 Paź, 2006

Loko napisał/a:
A co do wachy to robisz tak przejeżdżasz co najmniej 1 kółko wciskasz przycisk f12 i tam pisze ile autko pali wachy na jedno okrążenie, mnożysz sobie ładnie razy ilosć kółek dodajesz mały zapas i tyle paliwa ustawiasz w garażu.
Ale tego wyścigu na pewno nie będzie się dało przejechać na jednych oponach, wiec to znikające opony będą wyznacznikiem tego ze czas na pit stop

Tak czy tak i tak dla Ciebie trzeba jakąś słabrzą fure znaleźć :D

anjas - Nie 22 Paź, 2006

Loko powinien sobie dołożyć 3 pasażerów w garażu, wtedy mielibyśmy może jakieś szanse :)

Aha, Loko - skąd wiemy jak zużyte są nasze opony?

Loko - Nie 22 Paź, 2006

Opony sprawdzamy pod f9
Uszkodzenia auta f10
Ustawienia które można zmieniać w trakcie jazdy f11
No i f12 służy generalnie do sprawdzania ile masz paliwa i ile auto pali na okrązenie

Anonymous - Nie 22 Paź, 2006

Wstępnie poprosze o dopisanie na liste ;)
Powinienem się wyrobić.

anjas - Nie 22 Paź, 2006

1. anjas
2. Strick
3. Rudecki
4. saxorulez
5. Peter
6. nox
7. Dariano
8. Loko
9. Michał
10. Szymlorek
11. Bolo
12. ....

Zostało jeszcze tylko jedno miejsce (nasz serwer obsługuje do 12 graczy i nie wiem czy da się tą liczbę powiększyć...)

Jeśli będzie więcej chętnych proponuję zrobić listę rezerwową - pewnie ktoś się wykruszy, coś komuś wypadnie etc.

106 - Nie 22 Paź, 2006

1. anjas
2. Strick
3. Rudecki
4. saxorulez
5. Peter
6. nox
7. Dariano
8. Loko
9. Michał
10. Szymlorek
11. Bolo
12. 106

i niech ostatni beda pierwszymi :D

anjas - Nie 22 Paź, 2006

Mam mały problem z ustawieniami serwera, bo nie potrafię zmienić liczby okrążeń, włączyć klasyfikacji i wyłączyć wiatru.

Może ma do tego uprawnienia tylko "ojciec założyciel" serwera - eM?

Jak ktoś potrafi to zmienić to poproszę :)

M - Nie 22 Paź, 2006

anjas napisał/a:
Mam mały problem z ustawieniami serwera, bo nie potrafię zmienić liczby okrążeń, włączyć klasyfikacji i wyłączyć wiatru.

Może ma do tego uprawnienia tylko "ojciec założyciel" serwera - eM?

Jak ktoś potrafi to zmienić to poproszę :)

Zaloguj się na haslo admina i zamknij wyscig. POtem masz screen poczatkowy przed wyscigiem i mozesz wszystko zmieniac.

anjas - Nie 22 Paź, 2006

Robiłem tak, ale nie działa.
Przyciski zmiany liczby okrążeń, włączenie kwalifikacji i wyłączenie wiatru nie są aktywne :(

Loko - Nie 22 Paź, 2006

No bo właśnie trzeba to zmienić, na razie jest ustawione tak, że tylko admin może to zmieniać, a trzeba zmienić tak żeby każdy mógł to ustawiać.
anjas - Nie 22 Paź, 2006

ja niby mam hasło i uprawnienia admina, ale naprawdę to nie działa :(

ale mogę wyrzucać graczy z serwera, więc wiecie juź kto wygra środowe GP? ;) - jak ktoś będzie przede mną to out :D :D :D

Michał - Nie 22 Paź, 2006

heehehheheeh