Gratulacje, Clio dopiero będzie ślicznie wyglądało..
:549: mieć takie felgi i nie znać ich wartości, cóż tym lepiej dla Ciebie gdyby gdzieś obok leżały zupełnie przypadkowo COMPOMOTIVE MO albo chociaż OZ F1 4x100 to daj znać zrobimy zakupy grupowe
kurde OZ etow to tam duzo lezy ale chyba wszystkie na szutry oraz takie szprychowe na asfaltgrzech - Czw 26 Paź, 2006 Bad: podaj namiary na ten warszata, mam przeczucie ze w tym warsztacie to dla kazdego znajdzie sie cos milego ...Loko - Czw 26 Paź, 2006
Bad-i napisał/a:
szymlorek napisał/a:
Gratulacje, Clio dopiero będzie ślicznie wyglądało..
:549: mieć takie felgi i nie znać ich wartości, cóż tym lepiej dla Ciebie gdyby gdzieś obok leżały zupełnie przypadkowo COMPOMOTIVE MO albo chociaż OZ F1 4x100 to daj znać zrobimy zakupy grupowe
kurde OZ etow to tam duzo lezy ale chyba wszystkie na szutry oraz takie szprychowe na asfalt
Ooo szprychowe na asfalt, to by mi leżały, mógłbyś spytać pana tez o cene róznych ozetów?szymlorek - Czw 26 Paź, 2006 :549: kurna kurna zaraz zaraz to był żart jak ma jakieś inne modele kultowych rajdowych felg za taka kase to i tak jestem chętny wypytaj pana co ma w 4x100 i jakie rozmiary bo na łądnego białego rajdowego alusa jestem jaknajbardziej chętny Peter - Czw 26 Paź, 2006 Bad-I co to za szutry OZa? Jak mozesz to porob foty tych felaszkow co tam maja i zanotuj rozstawy.Albo jak bedziesz jechal tam to daj znac to tez podbije i wylukamBad-i - Pią 27 Paź, 2006 zaraz sie postaram wylukac fotek na necie - ale szutrowe OZ sa chyba tylko jedne.
one chyba takie są :
strick - Pią 27 Paź, 2006 Ale nam chodzi o prawdziwe fele, a nie zabawke szymlorek - Pią 27 Paź, 2006
strick napisał/a:
Ale nam chodzi o prawdziwe fele, a nie zabawke
mówisz i masz pewnie o takie OZety chodzi
strick - Pią 27 Paź, 2006 No to juz lepiej wygląda Bad-i - Sob 28 Paź, 2006 no i chyba doopa zbita - jak sie okazalo te fele ktore sa to jest model od Maxi ale Puga 106 i z tego co chyba bylo w rajdach rozstaw srub tez jest inny (w serii PUG 4x108, Clio 4x100).Anonymous - Sob 28 Paź, 2006 ile za komplet ?Bad-i - Pon 30 Paź, 2006
sebson napisał/a:
ile za komplet ?
to jedna ktora ma to 300 PLN - nowe sprowadzone z Renault Sport to 200 EURO/sztuka.
Ja nadal czekam czy mi zalatwi te felgi bo bylbym gotowy dac nawet 300 EURO/sztuke oby miec takie felgi Loko - Pon 30 Paź, 2006 A jakieś inne felgi z rozstawem 4 108 ma w dobrych pieniądzach?