To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - kurw .... znalazlem felgi od Maxi

Bad-i - Czw 26 Paź, 2006

szymlorek napisał/a:
Gratulacje, Clio dopiero będzie ślicznie wyglądało.. :)
:549: mieć takie felgi i nie znać ich wartości, cóż tym lepiej dla Ciebie :D gdyby gdzieś obok leżały zupełnie przypadkowo COMPOMOTIVE MO albo chociaż OZ F1 4x100 to daj znać zrobimy zakupy grupowe :D

kurde OZ etow to tam duzo lezy ale chyba wszystkie na szutry oraz takie szprychowe na asfalt

grzech - Czw 26 Paź, 2006

Bad: podaj namiary na ten warszata, mam przeczucie ze w tym warsztacie to dla kazdego znajdzie sie cos milego ...
Loko - Czw 26 Paź, 2006

Bad-i napisał/a:
szymlorek napisał/a:
Gratulacje, Clio dopiero będzie ślicznie wyglądało.. :)
:549: mieć takie felgi i nie znać ich wartości, cóż tym lepiej dla Ciebie :D gdyby gdzieś obok leżały zupełnie przypadkowo COMPOMOTIVE MO albo chociaż OZ F1 4x100 to daj znać zrobimy zakupy grupowe :D

kurde OZ etow to tam duzo lezy ale chyba wszystkie na szutry oraz takie szprychowe na asfalt

Ooo szprychowe na asfalt, to by mi leżały, mógłbyś spytać pana tez o cene róznych ozetów?

szymlorek - Czw 26 Paź, 2006

:549: kurna kurna zaraz zaraz to był żart jak ma jakieś inne modele kultowych rajdowych felg za taka kase to i tak jestem chętny :D wypytaj pana co ma w 4x100 i jakie rozmiary bo na łądnego białego rajdowego alusa jestem jaknajbardziej chętny :)
Peter - Czw 26 Paź, 2006

Bad-I co to za szutry OZa? Jak mozesz to porob foty tych felaszkow co tam maja i zanotuj rozstawy.Albo jak bedziesz jechal tam to daj znac to tez podbije i wylukam
Bad-i - Pią 27 Paź, 2006

zaraz sie postaram wylukac fotek na necie - ale szutrowe OZ sa chyba tylko jedne.

one chyba takie są :

strick - Pią 27 Paź, 2006

Ale nam chodzi o prawdziwe fele, a nie zabawke :D
szymlorek - Pią 27 Paź, 2006

strick napisał/a:
Ale nam chodzi o prawdziwe fele, a nie zabawke :D

mówisz i masz :D pewnie o takie OZety chodzi

strick - Pią 27 Paź, 2006

No to juz lepiej wygląda :D
Bad-i - Sob 28 Paź, 2006

no i chyba doopa zbita - jak sie okazalo te fele ktore sa to jest model od Maxi ale Puga 106 i z tego co chyba bylo w rajdach rozstaw srub tez jest inny :( (w serii PUG 4x108, Clio 4x100).
Anonymous - Sob 28 Paź, 2006

ile za komplet ?
Bad-i - Pon 30 Paź, 2006

sebson napisał/a:
ile za komplet ?

to jedna ktora ma to 300 PLN - nowe sprowadzone z Renault Sport to 200 EURO/sztuka.

Ja nadal czekam czy mi zalatwi te felgi bo bylbym gotowy dac nawet 300 EURO/sztuke oby miec takie felgi :(

Loko - Pon 30 Paź, 2006

A jakieś inne felgi z rozstawem 4 108 ma w dobrych pieniądzach?