No właśnie chyba tak, poza tym już ze 2 rozmowy były na spotach. Punkty karne dla tych,
którzy się nie pojawiają Michał - Wto 27 Gru, 2005
44FG napisał/a:
Mówisz o tym zlocie na torze w Radiomiu ?? Byłem tam razem z Corollaclubem
hmmmm no i jak było? wiesz nie wiem czy to jest wlasnie radom ...Michał - Wto 27 Gru, 2005
KonradMK napisał/a:
wow zapłon jak w zaporożcu
ziomek spokojnie, bo cie upokoże na następnym zlocie Warszawskim Liściem :DDDDDD
Kolegi miksona nie było na tamtym, starym forum wiec ma prawo nie wiedzieć.k-mart - Wto 27 Gru, 2005 ziomale ojca siedza wszyscy w automobilklubie lubelskim i jesli bym koniecznie chcial to by mi klucz od bramy do toru. problem w tym ze w PL raz na wieki bywam, wiec nici z tego...
wielkim minusem tego toru jest, ze po godzinie agresywnej jazdy nie ma profilu. przekonalem sie pierwszy raz na subaru gt, nowki yoki nie istnialy.saxorulez - Wto 27 Gru, 2005 k-mart.. a gdybym się pod Ciebie podszył?? wiesz.. schudne pare kilo.. przyjade jak Ty na rowerze i będe mówił z akcentem francuskim.. może dostaniemy jakos tanio ten klusz?? popytaj rodzine czy jest szansa na jakąś cenę ulgową. Może dopasujemy to spotkanie do twojego przyjazdu do PLk-mart - Śro 28 Gru, 2005 hehe, wiesz ja taki chudy by samochod troche szybciej przyspieszal
ale z tym kluczem czemu nie, pewnie ze popytam! a jak kiedys znowu w pl bede to na bank sie wybierzemy!pcs - Pią 30 Gru, 2005 Mysle ze na pierwszy raz najlepsza by byla rozeta na 5 godzin. Mysi sie jednak troche ocieplic bo nie trudno bedzie kibicowac, rezultaty beda srednie i szkoda zimowek.ps - Pon 02 Sty, 2006 Zna ktoś opisaną tutaj miejscówkę?
Może warto się zainteresować?saxorulez - Pon 02 Sty, 2006 może spot zorganizujemy tam....??
tylko dobrze by było jakoś jak jasno jest tam pojechać....ps - Pon 02 Sty, 2006 jasno teraz = wczesnie, wiec tylko weekend wchodzi w gre. Mozemy sie wybrac w najblizszy rozeznac co i jak.saxorulez - Pon 02 Sty, 2006 mi pasuje.. sobota rano? mże spot odrazu tam machniemy?ps - Pon 02 Sty, 2006 byle nie za rano! Zanim machniemy tam spota, trzeba zwiadowce wyslac, chyba ze sie zglosi ktos kto tam byl, albo mieszka w okolicy..