Anonymous - Wto 07 Lis, 2006 dobra pytam sie tesciowej czy sprzeda za 300 i daje dzis odpowiedz
[ Dodano: Wto 07 Lis, 2006 ]
przykro mi ale musze zamknac watek,
teciowa nie chce butli sprzedac,
da ja w prezencie komus
swoja droga szkoda ze nie mam teraz urodzin strick - Wto 07 Lis, 2006 Powiedz ze ja miałem urodzinki 23 sierpnia i chętnie przyjme od niej zaległy prezent DAnonymous - Wto 07 Lis, 2006 hehehhehdzik - Wto 07 Lis, 2006 ja mam urodziny w grudniu, powiedz tesciowej ze ma szanse sie wykazac
P.S. W pracy rozdaja mi kalendarze, w dodatku na rok 2007. Dam trzy za butelke, tesiowa zalatwi trzy prezenty zamiast jednego Jakarti - Wto 07 Lis, 2006 co do urodzin to ja mam je za 15 dniow.. wiec moze by tak dla mnie? i tak komus oddam bo nie lubie whiskystrick - Wto 07 Lis, 2006 Kuba ja chętnie wezme od Ciebie taka buteleczke Jakarti - Wto 07 Lis, 2006 spoko - to jestesmy umowieni - trzeba tylko ta butle skolowac Michał - Wto 07 Lis, 2006 Kuba moze boncy w sobote ?? ja ide wiec ......strick - Wto 07 Lis, 2006 A moze wpadniecie z flaszeczką na fajną imprezke na śląsk? Jakarti - Wto 07 Lis, 2006 kurcze nie wiem czy nie bede bounce'owal na grillu otwierajacym sezon zimowy ale jesli nie to napewno sie do Ciebie Michal odezwe (jak nie pojade na dzialke to wybieram sie na balet)Anonymous - Wto 12 Gru, 2006 PRZEKONALEM TESCIOWA I BUTELECZKA JEST AKTUALNA
WIEC DEFINITYWNIE I NIEODWOALNIE
CENA 300PLN za 4.5litra RED
jezeli jest jeszcze ktos chetny to prosze o kontaktGotti - Śro 13 Gru, 2006
strick napisał/a:
Powiedz ze ja miałem urodzinki 23 sierpnia i chętnie przyjme od niej zaległy prezent D