Techniczne - Peugeot 207 1.6 THP 16v - informacje techniczne
saxorulez - Pią 05 Sty, 2007 hm.. nie taka kupa.
zobacz jak mini jeżdzi z tym silnikiemNiemy - Pią 05 Sty, 2007 ale 207 wydaje mi sie ze jest wieksze i ciezsze
nowy sport jest podobnej wielkosci, ma 200ps a po tescie Dzika wogole mnie juz nie jaraBad-i - Pią 05 Sty, 2007 ciekawe czy wykreca te 7,1 z tym silnikiemsaxorulez - Pią 05 Sty, 2007
Niemy napisał/a:
po tescie Dzika wogole mnie juz nie jara
a ja słyszałem że jest fajnie..Bad-i - Pią 05 Sty, 2007
saxorulez napisał/a:
Niemy napisał/a:
po tescie Dzika wogole mnie juz nie jara
a ja słyszałem że jest fajnie..
z Dzikiem czy ze clio jest fajne?lenny - Pią 05 Sty, 2007 nie no na bank chodziło mu o dzika... clio jezdzi raczej rozczarowująco!saxorulez - Pią 05 Sty, 2007 a jeżdziłeś Michał Clio? Bo wydaje mi sie że się trochę mylicie. Jestem przekonany że takie nowe Clio pozamiata starym na byle jakich zakrętach...Bad-i - Pią 05 Sty, 2007
saxorulez napisał/a:
a jeżdziłeś Michał Clio? Bo wydaje mi sie że się trochę mylicie. Jestem przekonany że takie nowe Clio pozamiata starym na byle jakich zakrętach...
jezeli dobrze rozumiem to uwazasz ze Clio III powinno objechac Clio II na torze. Teraz tylko trzeba poprosic Freemana (zeby wzial Sporta z Salonu) i Dzika ze swoim starszym modelem i porownac to w Lublinie
Szczerze mowiac to jestem bardzo ciekawy jak w porownaniu z powyzszymi na torze wypadl by Williamssaxorulez - Pią 05 Sty, 2007 A Ty uwarzasz że nie objedzie??lenny - Pią 05 Sty, 2007 pamietasz co ci powiedziałem jak gadalismy o nowym clio,
'klei sie asfaltu niesamowicie!! ale elastyczność poniżej 6000 obr rozczarowuje"
i tego się trzymajmy...
na torze faktycznie sytuacja mogłaby być ciekawa ale nie jestem pewien czy dałby radę IIce... jest cięższy i większy... może Morgan załatwiłby IIIkę?Niemy - Pią 05 Sty, 2007 ja nie mam pojecia czy nowe objedzie stare czy nie, nie jezdzilem nawet jednym z nich, ale opierajac sie na doznaniach Dzika ktory jest uzytkownikiem starego Clio na codzien,a takze dwoch fajnych R5 wierze mu na slowo ze nowy nie dostarcza takiej( szeroko rozumianej) radosci z jazdy,a przeciez o to chyba najbardziej nam tutaj chodzisaxorulez - Pią 05 Sty, 2007 Skoro się klei niesamowicie to i da mu radę na torze.
Dla porównania:
Saxo VTS przegrywa z C2 VTS na torze
EVO VII przegrywa z EVO IX
Mini Cooper S ph I przegrywa z ph II
itd...
Pomimo tego że czasami np. Saxo jest szybsze od C2 na prostejNiemy - Pią 05 Sty, 2007
saxorulez napisał/a:
:566:
a to mnie zasmuciles, myslalem ze jest dokladnie na odwrotVlodarsky - Pią 05 Sty, 2007
saxorulez napisał/a:
Dla porównania:
EVO VII przegrywa z EVO IX
Mini Cooper S ph I przegrywa z ph II
itd...
Pomimo tego że czasami np. Saxo jest szybsze od C2 na prostej
Łukasz Kocham Cię ale wstydziłem się tak napisać. Tak samo myśle. a brałeś pod uwagę Peugeota 306 cabrio ?saxorulez - Pią 05 Sty, 2007 nie nie brałem bo nie znam porównań tego auta z 307