k-mart - Śro 28 Gru, 2005 GT4 na ps2 mi pasi jak nic!! na torach m3 GTR'em wszystkie czasy rozwalam, na szutrach i sniegach 205 turbo rally car jest nie zastopioneMichał - Czw 29 Gru, 2005 no tak ale na padzie :570: ?? to nie wygodnieM - Czw 29 Gru, 2005
Dariano napisał/a:
eM napisał/a:
Ja np lubie counter-strike
Ziom ta gra to mistrz cały wolny czas mi odbiera:)
No panie, to jest nas dwoch
Dobrze czasem zalozyc porzadnego heada z kalacha Michał - Czw 29 Gru, 2005 camper strike. bleee , jedyna sieciowa gra to quake I .M - Czw 29 Gru, 2005
Michał napisał/a:
camper strike. bleee , jedyna sieciowa gra to quake I .
Kazdy poleca to co lubi
Akurat cs jest najbardziej kultowym fpp Dariano - Czw 29 Gru, 2005 nikt mnie nie przekona cs's jest najlepszy jak dla mnie oczywiscie. jestem fanatykiem tej gry i gram w klanie:PMichał - Śro 04 Sty, 2006
eM napisał/a:
Michał napisał/a:
camper strike. bleee , jedyna sieciowa gra to quake I .
Kazdy poleca to co lubi
Akurat cs jest najbardziej kultowym fpp
Ziombel co ty gadasz. Quake I, od niej sie wszystko zaczeło !!The Mc - Śro 04 Sty, 2006 A dlamnie najfajniejsza gra to walki w sieci na laserowe latarki czyli.. Jedi Knight Academy!Michał - Śro 04 Sty, 2006 Obczajta to, niestety tylko na xboxa 360
Niezła ta gierka mi tez sie podoba.PiTT - Pon 30 Sty, 2006 jeśli ktoś grał w gt4 na ps2 to pewnie wie że jeden z najładniejszych dzwięków silnika ma Honda S2000 z pełnym dłubaniem
trochę mnie drażni w tej grze że nie ma opcji wyboru wielkości felg i dzwięk silnika w niektórych furach jest mocno kiblowaty
poza tymi drobiazgami gra wymiata
ostatnio już prawnie wcale nie gram na pececie Anonymous - Pon 30 Sty, 2006 ja troszke gram w gt4, zajebisty symulatorek Dariano - Śro 01 Lut, 2006 Takie tam rozne glupotki
http://funcop.net/?swfgamesMarek23 - Nie 05 Lut, 2006 Ja Gt4 i RBR też... Jak ktoś zrobił jakiś zajebisty czas na gt4 to niech daje namiary, bo z kolegów nikt nie chce ze mną grać.