A nie 6 letnie?saxorulez - Wto 21 Lis, 2006 wyprodukowane w grudniu 2000, pierwsa rejestracja 17.01.2001grzech - Wto 21 Lis, 2006
polll napisał/a:
zaczynam sie bac tego samochodu heheh ... gdy mnie zdoluje to go sprzedam nie dzwonione auto szybko powinien znalesc nowego nabywce chociaz jezdziłem fiatem hehe a one sie podobno psują heheh wiec moze z pezotka nie bedzie tak zle
ja ujme to tak,
mam alfe 146 ktora jezdze 3 albo 4 lata- kazdy wie jaka jest opinia o tych samochodach, ale IMHO alfy to bezawaryjne samochody w porowaniu do saxo, w ciagu tych kilku lat alfa stala u mechanikow w sumie nie wiecej niz moje saxo stoi w ciagu jednego miesiaca.Niemy - Wto 21 Lis, 2006 u mnie jak do tej pory wymienialem
-czujnik temp. oleju
-skrzynia (padl 3ci bieg)
-modul biegow dmuchawy
grzech napisał/a:
mam alfe 146 ktora jezdze 3 albo 4 lata- kazdy wie jaka jest opinia o tych samochodach, ale IMHO alfy to bezawaryjne samochody w porowaniu do saxo, w ciagu tych kilku lat alfa stala u mechanikow w sumie nie wiecej niz moje saxo stoi w ciagu jednego miesiaca.
hmm to sprobuj ja uzywac tak jak VTS'a to sie blizej z serwisem zaprzyjaznisz Jakarti - Wto 21 Lis, 2006
Loko napisał/a:
Myśle zę mając saxo/106 mozesz się spokojnie przygotować na więcej miłych niespodzianek
HotHatch to nie tylko przyjemnosci !! to tez obowiazki
jesli ktos tutaj jezdzi autem, ktore mu sie nie zepsulo czasem to tak naprawde nie jest prawdziwym czlonkiem tego stowarzyszenia..mi - Wto 21 Lis, 2006 już bez przesady - mój pug nie zdupił się jakoś od 3 miesięcy...
...choć to może dlatego, że stoi z rozebranym na części pierwsze silnikiem - po ostatnim "rozyebaniu wewnętrznym kompleksowym"Jakarti - Wto 21 Lis, 2006
Cytat:
...choć to może dlatego, że stoi z rozebranym na części pierwsze silnikiem - po ostatnim "rozyebaniu wewnętrznym kompleksowym"
mi.. to bylo dobre..
prawda jest okrutna... ale my przeciez kochamy te auta wiec.. czego sie nie robi dla milosci..strick - Wto 21 Lis, 2006 mi dobre!
Łukasz liczy sie data produkcji a nie pierwszej rejestracji!polll - Śro 22 Lis, 2006 a wiec juz wszytsko jasne... wypadła sprężynka... i narobila zamieszania hehhe ale jutro odbieram autko z nowym kpl. sprzeglem
www.rajdowiec.pl/sprzeglosaxorulez - Śro 22 Lis, 2006 jakie wkładasz?polll - Śro 22 Lis, 2006 sachs hehe wiem ze mowiles aby nie brac ale nie mialem wyboru a cene mialem dobra chyba saxorulez - Śro 22 Lis, 2006 tzn?polll - Śro 22 Lis, 2006 chyba 420 zl z tego co pamietamsaxorulez - Śro 22 Lis, 2006 ok.. rozgrzeszonypolll - Śro 22 Lis, 2006 ja chyba ufam firmie sachs od chwili kiedy kolega wlozyl sprzeglo sachsa do imprezy gt i nie oszczedza zbytnio tego auta