To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - sprzegło w 106 s16

strick - Wto 21 Lis, 2006

saxorulez napisał/a:
to chyba nie mega żle jak na 5 letnie auto

A nie 6 letnie?

saxorulez - Wto 21 Lis, 2006

wyprodukowane w grudniu 2000, pierwsa rejestracja 17.01.2001
grzech - Wto 21 Lis, 2006

polll napisał/a:
zaczynam sie bac tego samochodu heheh ... gdy mnie zdoluje to go sprzedam nie dzwonione auto szybko powinien znalesc nowego nabywce :D chociaz jezdziłem fiatem hehe a one sie podobno psują heheh wiec moze z pezotka nie bedzie tak zle :)

ja ujme to tak,

mam alfe 146 ktora jezdze 3 albo 4 lata- kazdy wie jaka jest opinia o tych samochodach, ale IMHO alfy to bezawaryjne samochody w porowaniu do saxo, w ciagu tych kilku lat alfa stala u mechanikow w sumie nie wiecej niz moje saxo stoi w ciagu jednego miesiaca.

Niemy - Wto 21 Lis, 2006

u mnie jak do tej pory wymienialem
-czujnik temp. oleju
-skrzynia (padl 3ci bieg)
-modul biegow dmuchawy

grzech napisał/a:
mam alfe 146 ktora jezdze 3 albo 4 lata- kazdy wie jaka jest opinia o tych samochodach, ale IMHO alfy to bezawaryjne samochody w porowaniu do saxo, w ciagu tych kilku lat alfa stala u mechanikow w sumie nie wiecej niz moje saxo stoi w ciagu jednego miesiaca.

hmm to sprobuj ja uzywac tak jak VTS'a to sie blizej z serwisem zaprzyjaznisz :)

Jakarti - Wto 21 Lis, 2006

Loko napisał/a:
Myśle zę mając saxo/106 mozesz się spokojnie przygotować na więcej miłych niespodzianek

HotHatch to nie tylko przyjemnosci !! to tez obowiazki :D

jesli ktos tutaj jezdzi autem, ktore mu sie nie zepsulo czasem to tak naprawde nie jest prawdziwym czlonkiem tego stowarzyszenia..

mi - Wto 21 Lis, 2006

już bez przesady - mój pug nie zdupił się jakoś od 3 miesięcy...

...choć to może dlatego, że stoi z rozebranym na części pierwsze silnikiem - po ostatnim "rozyebaniu wewnętrznym kompleksowym"

Jakarti - Wto 21 Lis, 2006

Cytat:
...choć to może dlatego, że stoi z rozebranym na części pierwsze silnikiem - po ostatnim "rozyebaniu wewnętrznym kompleksowym"

mi.. to bylo dobre..

prawda jest okrutna... ale my przeciez kochamy te auta wiec.. czego sie nie robi dla milosci..

strick - Wto 21 Lis, 2006

mi dobre!
Łukasz liczy sie data produkcji a nie pierwszej rejestracji!

polll - Śro 22 Lis, 2006

a wiec juz wszytsko jasne... wypadła sprężynka... i narobila zamieszania hehhe ale jutro odbieram autko z nowym kpl. sprzeglem

www.rajdowiec.pl/sprzeglo

saxorulez - Śro 22 Lis, 2006

jakie wkładasz?
polll - Śro 22 Lis, 2006

sachs :D hehe wiem ze mowiles aby nie brac ale nie mialem wyboru :) a cene mialem dobra chyba :)

tzn?
polll - Śro 22 Lis, 2006

chyba 420 zl z tego co pamietam

ok.. rozgrzeszony
polll - Śro 22 Lis, 2006

ja chyba ufam firmie sachs od chwili kiedy kolega wlozyl sprzeglo sachsa do imprezy gt :D i nie oszczedza zbytnio tego auta :)