M - Pią 16 Mar, 2007 Pomimo tego ze wytrzymuje male przebiegi, troche pali to i tak chcialbym miec rxa... nawet FC ... to są kultowe auta. Nikt ich raczej nie kupował zeby jezdzic po buły nimi.
A porównywane FC albo FD do smarta jest conajmniej nie na miejscu Anonymous - Pią 16 Mar, 2007 ale da sie cos przy nich zrobic? Czy dodatkowe KM sa juz prawie nie mozliwe?
jakie spalanie moze miec taka rx-8? +10? +15? 20? 25? 49?Bad-i - Pią 16 Mar, 2007 gdzies kiedys czytalem o probie zrobienie takiego silnika ale 1.6 a nie popularnego 1.3. Nie wiem czy gdzies to odszukam ale jak znajde to wrzuce scana.gaugan - Pią 16 Mar, 2007 znajomy ma RXa, pali mu okolo 20L na codzien, wiec masakra. swietnie sie prowadzi, ale dzwiek koszmarny, jak odkurzacz. jak ktos kojarzy dzwiek silnikow RR w Airbusach no, to wlasnie tak brzmi
pzdrM - Pią 16 Mar, 2007 Dla jednych koszmarny dla innych muzyka gaugan - Pią 16 Mar, 2007 eM, to niewiele ma wspolnego z dzwiekiem vteca, ktory kocham. to jest taki gwizd, swist. no ale kreci sie niegorzej od B16B M - Pią 16 Mar, 2007 Wiem wiem... ja tez lubie swoje B16A... podobno ladnie go slychac.Michał - Pią 16 Mar, 2007 bardzo długo wypuszczali ta mazde. Mieli problemy z żywotnością tej jednostki . Pali przy spokojenej jedzi 15-20 litrów. Miałem takiego ale sprzedałem.anjas - Sob 17 Mar, 2007
Michał napisał/a:
Miałem takiego ale sprzedałem.
pamiętam, spotkaliśmy się nawet na giełdzie jak ja sprzedawałem swojego vipera Michał - Sob 17 Mar, 2007 buehehehehhe Vlodarsky - Nie 18 Mar, 2007 Citroen GS Birotor z silnikiem Wankla tak wracając do tematu