Na pierwszym obrazju widać ze samochód nie musi być cały w kolor zeby ładnie wyglądał .
Tu jest cały w kolor i mdło wygląda
Anonymous - Czw 29 Gru, 2005 samochod pomalowany w calosci, z listwami, klamkami i wszystkim innym wyglada jak mydelniczka. listwy musza byc czarneMichał - Czw 29 Gru, 2005 Wreszcie ktoś sie ze mną zgadza :597: :706: :622: :527: :500: :mikolaj: :mikolaj:PiTT - Czw 29 Gru, 2005 zgadza się, nie trzeba malować całości
oczywiście klamki i lusterka ładnie wyglądają, ale listwy czasami lepiej jak zostaną czarne
ja będę malował na lato felgi, może zamiast srebrnego zamówić inny kolor?
może jakiś stalowy, albo jakiś ciemny odcień?Maciek - Czw 29 Gru, 2005 w MplusM.pl mają wyprzedaż felg Speedline i ten model, tylko w srebrnym kolorku kosztuje 429pln
mają tam jeszcze kilka wzorów do wyboru -> http://www.mplusm.pl/promocje.php?p=17Anonymous - Pią 30 Gru, 2005 Temat postu: Re: Szukam sponsora....
saxorulez napisał/a:
Na takie felgi... moje marzenie w najlepszym kolorze. tylko cena mnie blokuje niestety...
Do golfa nie pasują, ale saxofon by na nich mistrzowsko wyglądał.saxorulez - Pią 30 Gru, 2005
ta felga nazywa się VESUVE 15" ziom.. Maciek - Pią 30 Gru, 2005 Golf by na takich mistrzowsko wyglądał
-> Anonymous - Pią 30 Gru, 2005 zgadzam sie. Takie felgi były z resztą wkładane do rajdowych VW. Typowa felga VW Motorsport. Mój kolega miał takie na golfie 2. Teraz ma na polo. Bardzo fajnie to wygląda. Tzw. placek Anonymous - Pią 30 Gru, 2005 Do rajdówki - tak. Ale do mojego "retro style" bardziej moje BBS-y RS pasują.Maciek - Pią 30 Gru, 2005 Ronal jeszcze ma felge o nazwie turbo w ofercie tez by sie ciekawie prezentowała.
Retro nie retro golf jest rally i fela tez musi być rally :564:Anonymous - Pią 30 Gru, 2005 E tam, BBS rulez Peter - Pią 30 Gru, 2005 sprobuje rozwiazac ten konflikt.BBS na lato, placki na zimeAnonymous - Pią 30 Gru, 2005 Niech będzie Niemy - Pon 16 Sty, 2006 Saxorulez dobry wybor te Speedline 2116 i to w kolorze antracyt posiadam takie w swoim czarnym saxofonie,moglbym wyastawic fotki tylko....yyyy jestem nowy na forum i nie wiem za bardzo jak je zmniejszyc i tu wkleic :566: