Anonymous - Czw 23 Lis, 2006 ale za co miałeś dostać ? dzik - Czw 23 Lis, 2006
44FG napisał/a:
ale za co miałeś dostać ?
Za to ze powiedzial komu masz dac Michał - Czw 23 Lis, 2006 heheheh dziku heheheh
kupisz to w castorami zioooooom.
chce pomógł Anonymous - Pią 24 Lis, 2006 Znalazłem sklep przy KEN. Dziś podjadę, powinni mieć dokładnie to o co chodzi.anjas - Pią 24 Lis, 2006 Moim zdaniem możesz kupić to w sklepie przy KEN. Powinni mieć dokładnie to o co ci chodzi.
[ Dodano: Pią 24 Lis, 2006 ]
motyla noga, wyprzedziłeś mnie...
ale "pomógł" i tak powinienem dostać... Przecież to za pomoc nie za refleks... czy to moja wina, że tym razem byłeś szybszy???Anonymous - Sob 25 Lis, 2006 Hehe Tak kupiłem przy KEN-ie. Zamontowałem i już wiem, że to nie jest kwestia pompy paliwa, bo jak auto gaśnie to ciśnienie paliwa jest. Zdiagnozowałem usterkę przy okazji. Sonda lambda (albo tylko jej kabel sygnałowy) zwiera do masy, daje sygnał, że ubogo i komputer tyle daje wahy, że zalewa silnik i w tym problem. Na razie obciąłem sondę, komp pracuje w trybie awaryjnym, ale przynajmniej nie gaśnie saxorulez - Sob 25 Lis, 2006 ile sałęś za manometr?
ogólnie za wszystkoanjas - Sob 25 Lis, 2006
saxorulez napisał/a:
ile sałęś za manometr?
pewnie z 15 minut saxorulez - Sob 25 Lis, 2006 no to jeszcze raz...
ile dales za manometr oraz pozostale graty?anjas - Sob 25 Lis, 2006 kto to jest zamanometr?
no dobra już dobra, nie będę się czepiał...
anjas - podpadasz chlopaku...
czuję się pouczony Anonymous - Pon 27 Lis, 2006
saxorulez napisał/a:
ile sałęś za manometr?
ogólnie za wszystko
Manometr 13.5 PLN
Metr przewodu paliwowego około 20 PLN
Złączki, trójniki, taśma uszczelniająca około 25 PLN
Razem: nie więcej jak 60 PLNM - Pon 27 Lis, 2006 Czyli w przypadku greddy lans kosztuje okolo 500zl...Anonymous - Pon 27 Lis, 2006 Jak bedziesz chcial to zalatwie ci taniej Greddy-ego.
Ale ten mój wygląda jak miernik do kaloryfera, nie nadaje się do lansu saxorulez - Pon 27 Lis, 2006 poka jakąś fotę?
a czy ta firma produkuje regulatory cisnienia... bo zapodał bym do Saxo nowy ale nie chinski Anonymous - Pon 27 Lis, 2006 w tym stylu
a więc lans słaby
Ale u mnie siedzi pod maską i nie ma lansić a wskazywać
Rozumiem, że chodzi ci o regulator ciśnienia paliwa ? Dedykowanych do samochodów raczej nie robi, ale możesz zawsze zadzwonić i spytać. Kupiłem w Respolu - Dzik zapodał adres i numer w poście wyżej.